Review: Mac Mineralize Skinfinish Natural

Здравейте!

Един емблематичен продукт на Mac. В последно време почти изцяло използвам безцветни пудри на прах, но има нещо от Mac, което ще продължавам да държа налично винаги в моята тоалетка и това е пудрата Mineralize Skinfinish Natural.


Опаковката е елегантна, издържана в минималистичния стил на бранда. От стабилна пластмаса е и няма опасност да се счупи лесно. Има и огледало, което е голям плюс, защото я използвам предимно, когато пътувам. Цели 10 гр. е, което ще ви стигне за страшно много време.


Произведена е по специална технология за бавно печене, която я прави едновременно да е изключително фина, да изглежда като втора кожа, но да не се чупи и напуква лесно, което е нещо характерно за печените продукти по принцип. Има мултиминерален комплекс и витамин Е добавени към формулата. Също така е хипоалергенна и е подходяща за хора с чувствителна кожа.


Има оценка 4,7 от 5 в официалния сайт на Mac, която означава, че не само аз съм и фен.

Цветът, който имам аз е подходящ за цялото лице, за фиксиране на грим. Плюс на тази пудра е, че може да си я вземете в по-тъмен или по-светъл нюанс и да ги използвате за контуриране. Изглежда много по-естествено от стандартните пудри на пазара, защото след нанасяне се слива с кожата и предава кадифен воал без да я прави да изглежда все едно има пудра върху нея.


Като заключение ще кажа, че ми харесва. Определено ще я купя пак.

Mac Mineralize Skinfinish Natural - 10 гр. цена: към 45 лв.

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара