Ново от Lóreal и Maybelline* | Summer 2017

Здравейте!

След като всички продукти от снимката вече ги има и в България реших да Ви споделя и моите впечатления за тях.

Тъй като нещата са доста започвам без да се бавя. Като най-напред са двата фон дьо тена. Първият е на Maybelline Fit Me Matte+Poreless в цвят 130. Формулата е лека, финишът е натурален. Има добра трайност, не забелязах да прави порите невидими, но пък е ок ако сте с по-мазна кожа. Говоря за него леко лаконично, защото другият фон дьо тен на снимката ... ох... толкова ми харесва, че дори ме е срам да говоря за него. Кожата ми изглежда перфектно и не мърда цял ден. Казва се Glam Beige прилича ми малко на infallible pro matte като формула, защото е много течен и има пудрен финиш, но не матира кожата така добре. Придава свежест на лицето и е идеален за лятото. Прелива се много бързо и лесно. Седи много красиво.


Master Blush палитрата на Maybelline се предлага в два варианта, всъщност не съм сигурна, че другото е blush в името (защото няма логика) все пак е с бронзанти. Аз имам ружовете, като палитрата включва 3 ружа и един хайлайтър. Опаковката е стабилна, но не изглежда много, много здрава, но като цяло е ок. Формулата на хайлайтъра е малко суха и прашлива, но на лицето изглежда доста добре. Ружовете много ми допадат, има 1 прасковен, 1 розов и 1 патладжанен, който си го пазя за есента. Разчистих си колекцията ружове заради нея.


И стигнахме до неприятната част. Сигурно знаете, че аз съм доста ... как да се изразя, взискателна е меко казано, когато става въпрос за спирали. Не е като да имам големи мигли и не са много спиралите на пазара, които да ги правят да изглеждат добре. В момента двете ми най-любими спирали са Maybelline Lash Sensational и Essence Lash Princess (зелената опаковка). Всички други спирали се сравняват с тези двете и ако не правят миглите ми поне толкова хубави, то за мен не стават. Много често се случва всички спирали, които аз не харесвам сестра ми да обожада, което само показва нещо колко индивидуално е това.

Но все пак нека кажа по нещо за всяка. От трите най-симпатична ми е SuperStar X-Fibre на Loreal (между другото какво мислите за варианта с основа за мигли, иска ми се да я пробвам?) тази спирала има 2 части, първата придава обем и разделя миглите, а втората има фибри. Ефектът не е никак лош, но нищо не ме накара да се влюбя в тази спирала. Дори в 2 части не е добра колкото Lash Sensational.


Следват две спирали, които за мен са пас и то голям. Не ми харесаха изобщо. Big Shot на Maybelline изглеждаше обещаващо, голяма пухкава четка, но всъщност някак ми слепва миглите и не ми харесва. Тази на Loreal Miss Baby Roll пък с тази толкова детайлна четка изглежда така че все едно ще разделя страхотно миглите, което е факт, но някак и липсва туш и не прави миглите достатъчно обемни и дълги. Тушът и на двете ми харесва, не се рони. Но... за сега ще се придържам към тези, които харесвам. Пробвали ли сте ги?


За новите матови червила на Loreal говорих доста. Много ми харесаха. Формулата им е лека и гелообразна, по-различна от други матови червила, които съм пробвала до сега.

Може да видите видео с цветовете --> тук.

Снимки в блога --> тук.

А още за това защо на опаковката на това червило пише името ми, може да разберете в това видео --> тук.


Палитрата на Loreal Infaillible Total Cover включва 5 цвята. Общо 10 грама. Това са коректори с високо покритие, без да се усещат тежко. Не бих казала, че са супер, супер покривни, но са ок за ежедневието. Ако търсите първото може да видите тези --> тук, за да направите разлика. Включват 3 бежови нюанса + зелено и лилаво. Радвам се най-много за лилавото, защото нямах лилав коректор. Харесват ми, не са претенциозни и се разнасят лесно, казано накратко с тях се работи лесно. Опаковката е стабилна и се усеща здрава.

Имате 1 светло бежов телесен цвят. Един с по-тъмен с жълт подтон и още един по-тъмен с розов подтон. Зелен за всички зачервявания по кожата и лилаво за жълтите петна.



Като заключение ще кажа, че определено любимите ми продукти от лятната колекция на двете марки са червилата на Loreal. Както и фон дьо тена Glam Beige. Нещо, което определено трябва да пробвате е палитрата с ружове на Maybelline. Спиралите са пас, а палитрата с коректори не е никак лоша, но не е must have за козметичната Ви колекция.

Love,
Snejana

*продуктите са изпратени от PR. Публикацията не е спонсорирана.

You May Also Like

2 коментара

  1. ФДТ-ът на Maybelline Fit me ми е един от любимите за през лятото- лека консистенция, добра трайност и чудесен финиш :) Дори се замислям за нова опаковка от него :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не знам, имам чувството, че остана някак пренебрегнат. Може би трябва да си го взема пак. :)

      Изтриване