Review: Bio Beaute by Nuxe | Vitamin Rich Detox Mask

Здравейте!

Снощи направихме парти изненада на Благовеста, която днес има рожден ден и както може да се досетите това означава цял ден на крак и цяла вечер грижа за гостите, а ако ме познавате ще знаете, че аз не обичам да седя до късно и през последните няколко месеца може би ми се е случило да присъствам на подобни събития само няколко пъти и най-големият ми проблем при тези събития е това, че на следващата сутрин кожата ми не изглежда добре.

Но защо Ви казвам всичко това, защото във всеки един от тези случай имам възможност да проверя на практика как действа Vitamin Rich Detox Mask на био серията на Nuxe - Bio Beaute.


И ако се върнем на това, което казах в началото, трябва да добавя, че мнението ми за маската е много противоречиво именно заради подобни случаи. При мен Vitamin Rich Detox има ефект, само когато кожата ми е уморена, като в дните, в които не съм спала достатъчно, но когато я използвам в нормален ден не забелязва разлика.

Прави кожата по-мека, чувстваш я по-свежа, но когато е уморена има много по-видимо действие. Тенът е избистрен, кожата се усеща по-плътна и подхранена. Определено е много освежаваща след нощ, в която не сте спали добре или сте си легнали по-късно или просто не се чувствате готови за деня. Обичам да си я правя сутрин, вечер не виждам никакъв ефект, но сутрин действа като магия.

Другото, което ми харесва е това, че се маха много лесно. След като я оставя за около 15 мин. докато закусвам, разтривам леко гелът и го измивам със студена вода. Според Nuxe маската има 3 състояния. Първо е гел, който се оставя на лицето, след това преди да се измие се разтрива и се превръща в масло, тук по-скоро не го виждам точно така, но пък може би имат предвид, че гелът няма да изсъхне и да стане лепкав, а да може да се махне, чрез разтриване и след като се намокри се превръща в млечна емулсия, която се измива много лесно.

Маската е с гелообразна консистенция и приятен лек цитрусово-флорален аромат, който не е прекалено силен или натрапчив. Опаковката е от пластмаса и идва с картонена кутийка. Аз я нанасям с четка, което според мен е най-добрият вариант за всяка маска за лице, защото взимате точното количество и не разхищавате от продукта. Нанасям на лицето на тънък пласт и я ползвам няколко пъти в месеца и според мен е доста икономична.


За съдържанието:
Кокосов дериват, който се използва за подхранване и хидратация на кожата. Сусамово олио, глицерин, вода. Следващите няколко съставки са захари, за по-добро проникване на съставките в кожата, след това има органична вода от портокал, парфюм, витамин Е, екстракт от листа на мирта и още няколко съставки, за придаване на аромат и цвят.


Като заключение ще кажа, че маската не е must have, определено влиза в категорията на глезотиите и зависи какви са специфичните нужди на кожата Ви. Знам, че много хора я харесват, така че не пречи да я пробвате може и на вас да се превърне в любима. Аз обаче едва ли ще я взема отново, но за сега ще и се наслаждавам.

Bio Beaute by Nuxe | Vitamin Rich Detox Mask- 30 мл. цена: около 25-30 лв.


Също така не пропускайте да участвате в GIVEAWAY-a --> тук.

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара