Favourite Fall / Winter Nail Polish Colors | 2016

Здравейте!

Реших да направя update на най-любимите ми цветове лакове за нокти през студените месеци. Истината обаче е такава, че с напредването на годините разликата между цветовете, които използвам през топлите месеци и тези през студените всъщност не са много различни.

През последните 2 години наблягам все повече на цветове в неутралната гама. Първо мисля, че основната причина за това е, че в средата на миналата година напълно промених формата на ноктите си. Сега са заострени (преди бяха равни отпред) и от както съм с тази форма цепенето им напълно изчезна, станаха и по-здрави и се чупят при някакви екстремни ситуации. На тази форма обаче изобщо не ми харесва как изглеждат много от цветовете. Другата причина е, че след като работех в офис ми беше малко неудобно да използвам прекалено силни цветове, а третата причина е, че не знам защо, но имам чувството, че много от цветовете не изглеждат добре на моя подтон кожа. Сигурна съм, че си внушавам, но все пак.


Нещо, което не се е променило вече 2 години са лаковете, които използвам като основа и топ. Те са от гел серията на Essence без печене и мисля, че също са част от отговора на въпроса, как ноктите ми изглеждат така. От както ги открих не съм използвала други, просто няма смисъл, просто са най-добрите. Мия и пера на ръка всеки ден, а лакът ми се задържа около 10 дни, като би издържал и повече, но никога не го оставям да израстне или пък ако изчопля един нокът сменям лака на всички пръсти. Използвам още един лак като основа, той е подхранващият лак с витамини на Impala, поръчах го като допълнение към една поръчка, но прави ноктите много здрави и също мисля, че има отношение към здравината им през последната 1 година.

Много хора ми писаха за колекцията ми лакове за нокти и мога да Ви кажа да очаквате това видео, защото най-накрая го заснех. Основно в колекцията ми са две марки Avon и Essence. Много харесвам лаковете им, трайни са и цветът е хубав от 2 пласта. По някаква причина днес в любимите ми няма лакове на Essence, но пък за сметка на това има цели два на Avon.

Avon Gel Finish цвят: Nude Eitude
- млечно бяло. Изненадващо, но цветът се постига от 2 пласта .

Nails inc London цвят: Upper Cheyne
- моят перфектен нюд цвят. Наситен и плътен цвят. Харесвам лаковете на марката.

Ciate London цвят: Prima Ballerina
- гълъбово сиво. Първо красива опаковка, харесва ми това, че е плоска и не заема много място.

Avon Gel Finish цвят: Mauvelous
- много красив цвят, винаги получавам комплименти, когато съм с него. На снимката е малко по-тъмен, от колкото в действителност, но цветът е наситен, но същевремено с това не е ярък, идеален и ненатрапчив.

Barry M цвят: Black Cherry
- името идеално описва цвета, тъмна, наситена череша. Много красив и празничен цвят, има уникален блясък, дори и без топ лак.

Това са нюансите, които използвам най-често, като от време на време разнообразявам с нещо в синьо или лилаво, но като цяло се придържам към бежово неутралната гама, като харесвам много и цветове тип мораво червено.

Любими лакове за поставяне на акцент са лаковете от серията Magic Effects на Avon. Като цветът Diamond ми е любим, защото се връзва с най-често използваните от мен лакове.

Кои са вашите любими есенно/зимни цветове?

Love,
Snejana

You May Also Like

2 коментара

  1. Обичам лаковете на Essence и напълно те разбирам.Аз заради пробвах топ лака,де! Взех и основата миналия ден(исках всъщност топ лака,но от бързане съм грабнала основата,но пък се оказа,че и тя много ми харесва).Сдобих се с два лака на Лореал,които също много ми харесват.Често ги има намалени из кошничките на Лили!

    ОтговорИзтриване