Best Fall/Winter Lipsticks / 2015 + Swatches

Здравейте!

Има нещо прекрасно в лошото време и това са тъмните червила. Само ако знаете от кога чакам да стане мрачно и студено, за да започна да ги използвам. Не че не бих ги носила и в хубаво време, но хората, които обичат лятото са прекалено много и не искам да им натяквам, че идва ЗИМА ... Ура! ако и вие като мен сте и фен.


От  горе на долу:

гланц за устни Mac Plushglass в цвят Ample Pink- прекрасен неутрален розов цвят, минава за добра версия на my lips but better. По-достъпна негова версия е Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick в цвят Better make a mauve.

Следват двата ми любими есенни молива за устни в по-неутралната гама, това са Satin Mauve и Soft Berry от Essence.

Подходящо ежедневно тъмно червило е Wine Berry от Avon. Доволна съм от формулата на червилата им в черните опаковки, а този цвят е едновременно есенен, но не прекалено тъмен.

Още едно по-ежедневно червило, но този път в малко по-лилавата гама. Става въпрос за Glossy Berry от серията Color Drop на Oriflame. Прилича много на балсам за устни, има прекрасен блясък, с по-тъмен молив отдолу също изглежда страхотно.

Следва най-доброто (за мен) червено червило, една идея по-тъмно е от класическото червено червило, но на моя тон на кожата изглежда по-добре. Формулата е по-скоро матова, нанася се супер лесно и е много трайно. Ако се чудите кое е червилото, отговорът е Adorable Matt! от Essence и го препоръчвам на всеки!


Седмото подред е отново от Avon, цветът е Berry Bold и въпреки че е най-червеното на снимката дори не е близо до класическото червено, има доста повече berry в него, но определено е най-яркото в колекцията.

Следва едно много известно червило, предполагам, че голяма част от вас го имат. 23 от Golden Rose за серията сигурно и сами се досещате Velvet Matte Lipstick. Сухо, матово, издържливо и супер достъпно. (знам че са пуснали нов тъмен лилав цвят, скоро ще ми падне в ръчичките, номерът е 28)

Веднага след него имам молив за устни, добро допълнение към всяко тъмно червило. Моливът е от Kiko, цветът е 308. Като формула харесвам много повече моливите на Essence.

Минаваме неусетно към все по-лилавата гама. Следва едно прекрасно лилаво червило от Avon цветът е Power plum, достатъчно тъмно, но не прекалено, че да не може да се носи и през деня.

Предпоследен е титулуван за "най-добрият лилав молив" Flormar 224 достатъчно комфортен е да се използва и самостоятелно, един от най-любимите ми моливи през зимния сезон.

И накрая, но не и на последно място е може би едно от най-известните тъмно лилави червила изобщо- NYX soft matte lip cream в умопомрачителния цвят Transylvania. Обожавам цвета, но не съм фен на формулата, прави устните като стафиди след няколко часа, а и не е дълготрайна.

+ бонус:
Напълно забравих да включа в снимката един страхотен молив за устни от Maybelline, който ме печели не само с добрата формула, трайността си и лесното нанасяне, но и със супер изгодната му цена, ако все още не се сещате за кой говоря- Color Drama в тъмно червеният цвят Pink so Chic.


Кои са вашите най-любими червила/моливи за Vampy Lip сезона?

Love,
Snejana

You May Also Like

11 коментара

  1. И в моите ръчички ще падне този 28! Иначе съм заклет фен на 23 ( за ГР си говорим ). Всичките предложени от теб изглеждат страхотно <3

    ОтговорИзтриване
  2. И аз съм фен на есента и зимата... и тъмните червила!!! :)))

    ОтговорИзтриване
  3. Толкова ми е трудно да се пречупя да нося тъмни/наситени червила, а така да ми харесват.

    ОтговорИзтриване
  4. На мен доста ми харесва червилото от есенната колекция на Catrice, в момента ми изкочи номера, също така ГР 18 и сега ще ме накараш да ходя да видя 23 и 28 :Д

    ОтговорИзтриване
  5. И аз съм голям фен на тъмните червила и си мислех да пусна подобна пуликация скоро :D

    ОтговорИзтриване
  6. Всички ги искам... а си имам достатъчно тъмни.. (не те е срам..)

    ОтговорИзтриване
  7. Аз бих заложила на розово-лилавата гама /както винаги всъщност :D/, но на теб всякакви цветове ти стоят супер!

    ОтговорИзтриване
  8. Гледам снимката със суочовете на ръката и си мисля за всяко "Искам, искам, искам ..." :D

    ОтговорИзтриване
  9. Страхотна колекция ! Обожавам тъмните червила !

    ОтговорИзтриване
  10. И аз съм обожстелка на тъмните цветове. Червилата ти са суупеер (http://bonbonki.blogspot.bg/?m=1)

    ОтговорИзтриване