Eyebrow Routine / 2015

Здравейте!

Винаги съм приемала веждите много на сериозно и за това не ги пропускам НИКОГА :D , колкото и странно да звучи, дори когато съм без грим понякога (когато не ме мързи) запълвам дупките, просто защото променят излъчването на цялото лице.


Когато бързам или не нося много грим (обикновено това е един и същи момент) използвам само молив за вежди Couverance от Avene, в по-светлия цвят Blonde. Той издържа на пот, търкане и вода, като не се размазва и мърда през целия ден. Подходящ е за чувствителна кожа и дори може да се използва като очна линия.

Понякога използвам фиксиращ гел, преди не пропусках, но в последно време не съм много редовна и все забравям за него. Използвам този на Alverde в transparent. Има лек сладък аромат, съдържа масло от жожоба, глицерин, слънчогледово масло и витамин Е. Не оставя веждите твърди и "хрупкави", приглажда всички косъмчета и издържа цял ден. Мисля да пробвам и цветните.

Комплектът на Rimmel Brow This Way отнема малко повече време за нанасяне, ако се комбинират двете стъпки разбира се, защото може да се използват и самостоятелно. Комплектът съдържа пудра и вакса, нанасят се много лесно и крайният резултат е много добър. В сета са включени и 2 четчици, които го правят много подходящ за пътуване.

Четките, които използвам в ежедневието са две, поръчвани от Ebay, гребенче- много, много удобно, не знам как съм живяла без него. Другата четка е скосена и по-широка или и аз не знам как да я нарека, но в никакъв случай не е подходяща за очна линия, това си е типична четка за вежди и си върши работата отлично.

Молив за вежди Couverance- 1,19 гр. цена: около 29 лв.
Alverde гел за вежди- 6 мл. цена: около 5 лв.
Сет за вежди Rimmel Brow This Way- 2,4 гр. цена: около 7 лв.

Love,
Snejana

You May Also Like

2 коментара