Review: *SNB Guava Body Scrub

Здравейте!

Определено това е най-бавно написаният пост ever, за мъжете с моторните резачни няма почивка от 1 часа на обед, стабилно си бръмчаха и през времето за почивка, а аз не мога да си събера мислите от тях.

Днес в центъра на събитията няма да е това, че съм голямо мрънкало, а един незаменим продукт първо за всички, които използват self-tanning продукти, второ за тези, които имат проблем с растящите в грешната посока косъмчета и трето за всички, които искат да имат мека кожа... Аз влизам и в трите категории. А продуктът, за който става въпрос е скраб за тяло с гуава от Star Nails Bulgaria.


Ето и какво ни обещават от там:
Продуктът нежно почиства кожата с помощта на фини частици 100% натурална хималайска сол. В пилинговия процес хималайската сол ефективно отстранява мъртвите клетки от повърхностния слой на кожата и същевременно я обогатява със съдържащите се в нея 84 микроелемента. Съдържа също и масло от ший и ланолин, те подхранват и подобряват еластичността на кожата, като я правят мека и подхранена.


Първото нещо, което се набива на нос е аромата, веднага щом се отвори капака те удря в носа сладкият аромат на гуава, нещо средно между диня, ябълка и ягода. Много наситен и силен той се запазва върху кожата не само по време на ползване, но и след това.

Формулата на скраба е съвсем фина, прилича ми повече на полираща паста, а и действието и е точно такова, полира кожата, прави я мека, гладка и нежна. Консистенцията е твърда, разнася се лесно и нежно по кожата.

Усещат се частичките сол, които ексфолират кожата. Местата, на които отделям най-много внимание и време са коленете, лактите, дупето и бедрата. Освен, че премахва мъртвата кожа помага и при растящите на вътре косъмчета и епилацията след това е много по-лесна.


Съдържание: Първата съставка е Sodium Chloride, която може да ви е по-позната като сол. Следва Petrolatum- използва се за създаване на невидима бариера, която заключва хидратацията в кожата, познат е още като вазелин и е производно на нефта. Paraffinum Liquidum е течен парафин, има същото действие и произлиза от същото семейство, като предната съставка. Последните съставки са Benzyl Alcohol е ароматен алкохол, натурален е и се съдържа в много растения, а Benzyl Salicylate е безцветна течност със сладък флорален аромат, използва се като ароматизатор . Последните три съставки също се използват за ароматизиране.


Като заключение ще кажа, че от Star Nails Bulgaria са свършили отлична работа! Скрабът е фин, ефективен и с изключителен аромат!
За съдържанието има няколко съставки, за които не мога да си затворя очите, но все пак това е скраб за тяло, а не крем за лице, така че за мен те не представляват проблем, но съм длъжна все пак да ви ги спомена.

SNB Guava Body Scrab- 300 мл. цена: 15 лв.

Кой е любимият ви скраб за тяло?

Love,
Snejana

*Продуктът е предоставен от Star Nails Bulgaria. Мнението ми е лично и напълно обективно!

You May Also Like

3 коментара