What's New in the Shop: Bourjois, Maybelline, Garnier, Bilka и Avril Bio

Здравейте!

Бърза да споделя с вас най-новите неща в Lilly, нямаше как да остана безразлична на новото зареждане, което е голяма радост за мен, предполагам и за вас, за това е и тази публикация.



Новото от Bourjois за България са два продукта. Първият бронзиращ BB cream 8 в 1, много лека и лесно преливаща се текстура, въпреки че изглежда тъмен в бутилката се слива много лесно с кожата. Перфектен за лятото, когато хванете тен и старият ви BB cream не ви пасва като цвят. Второто е нещото, което буди огромна радост у мен, а именно бронзиращият primer, който е спряган за съперник на този на Chanel, даже съм чела за момичета, които харесват бюджетния вариант повече. Едва се сдържах да не си го взема, едва ли ще издържа дълго обаче. Консистенцията му е като мус и дори с пръсти се прелива прекрасно!


Следва дисплея на Maybelline, вчера ви споделих една снимка, но все пак реших пак да ви кажа, освен супер яката бронзираща пудра с руж са пуснал на нашия пазар и прословутите Baby Lips!!! Бронзиращата пудра с руж се предлага в 3 различни варианта, 16 грама е и цената е същата като на обикновената им пудра, а балсамите бяха 4 на брой различни аромата, но предполагам, че в различните Lilly-та нещата ще са по друг начин. Също и лаковете от неоновата колекция, които са нови за България и страхотни за лятото!


Новият BB cream Pure Active от Garnier е предназначен за проблемна кожа, като се грижи тя да бъде матирана, хидратирана и има съставки, които се грижат за елиминирането на проблемите. Предлага се в два цвята.

И нещо, което не успях да снимам, защото в това Lilly я нямаха, а именно лимитираната серия на Bilka  с органична роза дамасцена, ето тук можете да видите продуктите! Определено ще пробвам измиващия гел и тоника с 20% съдържание на  органична розова вода!

Също пропуснах да спомена био марката Avril, която е съвсем нова. От нея предлагат пудри, сенки, червила и моливи, а цените не са по-различни от тези на продуктите, които не са био!

Love,
Snejana

You May Also Like

17 коментара

  1. Снежи,случайно да помниш каква е цената на Baby Lips? :)

    ОтговорИзтриване
  2. Не, за съжаление нито един от новите продукти все още нямаше цена, а продавачките как не ме набиха не знам и не посмях да питам повече! Не обичат много любопитни blogger-и май, май! Ама то за тях е лошо не за мен! :(

    ОтговорИзтриване
  3. Ха-ха,добре-да се надяваме скоро да им сложат цените-благодаря ти много <3

    ОтговорИзтриване
  4. Йеееей, вече бронзъра го има и у нас. Дано са го заредели и във Врана :)

    ОтговорИзтриване
  5. Този пост не трябваше да го чета. Май ще тръгвам към Лили.

    ОтговорИзтриване
  6. В ДМ също имаше бронзанта/руж на Maybelline. Не вярвах,че ще доживея да видя Baby lips в България :D

    ОтговорИзтриване
  7. Очевидно зареждат филиалите различно, защото влизах и в ДМ, но го нямаше там. А Baby Lips бяха изненада и за мен, но бронзиращата основа направо ми събра очите, искам я от месеци!

    ОтговорИзтриване
  8. Нямам търпение да се докопам до някой от балсамите (ако не и всичките)
    Дано само да не ги разграбят до другата седмица :))

    ОтговорИзтриване
  9. Уффф, ама ето че пак ще се прегрешава. Благодаря за снимките и инфото. Бронзиращите руж-пудри задължително искам да пробвам, а и са ми много интересни на Буржоа продуктите. Трябва да потърся и мнения за балсамите на Мейбълин. Много исках да взема нещо от серията на Билка, но е анти-ейдж и ще пропусна за съжаление.

    ОтговорИзтриване
  10. Ах, ах, ах. Много полезно инфо, Снежи, мерси!
    Другата седмица ще се оглеждам като ходя в студентски, дано да го има и там праймъра.

    ОтговорИзтриване
  11. Много се радвам, че съм била полезна! Дано зареждат редовно, за да мога и аз да си взема след време, че в момента нямам възможност! <3

    ОтговорИзтриване
  12. Ох много лош пост. Тези бейби липс трябва да се пробват :S

    ОтговорИзтриване
  13. Най-сетне и при нас в Б-я да пуснат продукти, които другаде се използват от много време :) Тази марка Alvir в Лили ли се предлага? :)

    ОтговорИзтриване
  14. Да, в Lilly, но съм я виждала и в Био магазините :)

    ОтговорИзтриване
  15. Много искам да ги пробвам тези Baby Lips, но нямам кой знае какви очаквания за тях. Мейбелинската руж/бронзър пудра много ми харесва на външен вид, но като я суочнах цветовете нещо не ми допаднаха и сега съм в размисъл да я взема или не :)Био козметиката със сигурност ще я погледна

    ОтговорИзтриване
  16. Аз не знам каква е тази истерия по този Baby Lips, аз имам червения от няколко месеца и не е кой знае какво. А за бронзант/ружа вече няколко човека казаха, че не са доволни от качеството. :)

    ОтговорИзтриване