Review: Biofresh Roll-on Ice Eye Serum

Здравейте!

Имам проблем с кремовете за очи в последно време и попаднах на това забравено ревю, така че с удоволствие Ви споделям за един страхотен серум, произведен в България, с хубав състав, луксозна опаковка и супер достъпна цена.

Biofresh е пловдивска фирма, която е на българския пазар от 2000 година. Като българското розово масло е заложено в голяма част от продуктите на фирмата. В серията Rose oil то е основната съставка, като в серума  Biofresh Active Eye Contouri Serum Roll-on Ice Eye е и на първо място.

Серумът е в стъклена опаковка с метален апликатор. За допълнителен охлаждащ ефект може да се държи в хладилник. Също така идва и в картонена опаковка. До тук 6 точки за изпълнение.

На мнение съм, че българската козметика не трябва да се подценява. Много хора имат предразсъдъци към нея, но според мен те са напълно неоснователни. Масово българските фирми са по-добре продавани в чужбина, от колкото тук точно поради тази причина, че там продукцията се цени по-високо. Може да си кажете няма да си го взема, цената е прекалено ниска, но знаете, че крайната цена е резултат на много други неща освен само качеството. Когато фабриката е тук, а производителят е малък не се плаща за транспорт и за име. Ще Ви дам за пример, цената на серума в чуждестранни интернет сайтове е двойна и то в евро.


Но да се върна на серума. Формулата е много лека и е точно като серум. Попива много бързо и е добра основа за грим. Оставя кожата хидратирана, а апликаторът помага за намаляване на подпухналите очи и освежаване на погледа. За лятото е идеален и много приятен за употреба.

Има лек флорален аромат. Няма цвят. След употреба кожата е освежена, хидратирана и се усеща по-гладка.

Съставките са с anti-age насоченост, но аз нямам бръчки (все още), за да кажа дали действа и за това, но пък не пречи  Вие да пробвате и да ми кажете дали сте доволни от серума. :)


За съдържанието:
- има съставки от натурален произход, няма парабени, изкуствени осветители или минерални масла, добавен аромат или силикон. С органично българско розово масло е. Без съставки от животински произход.

Съдържание: Rose Oil, Rose Water, BIOPEPTIDE CL, vitamin E, hyaluronic acid, Tego Cosmo C100.

- розово масло, розова вода, био пептид, витамин, е хиауронова киселина и растителен екстракт, производно на аминокиселина идентичен с естествения кератин в кожата.


Като заключение ще кажа, че действа освежаващо особено ако го държите в хладилник. Бих го купила отново, а при мен това значи много. А и марката е българска и съставът е много хубав, определено ми хареса!

Пробвали ли сте нещо на Biofresh?


Biofresh Roll-on Ice Eye Serum- 15 мл. цена: около 13 лв.

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара