Review: Regal Goat's Milk Hair Conditioner

Здравейте!

Продуктите съдържащи козе мляко са много повече от тези, които съдържат краве. Но защо това е така? Какво прави козето мляко толкова специално?
То съдържа калции, калий и шест пъти повече кобалт, част от  състава на витамин В 12, в сравнение с кравето мляко. Също и витамин В, В 2, С и А, богато на липиди, аминокиселини и фосфор.


Масните частици на козето мляко са много по-дребни от тези на кравето, за това то много по-лесно се абсорбира от кожата и косата. При масленост 4,4- 4 % то  се абсорбира на 100%. Това го прави изключително подходящо за много суха кожа и коса.


Балсамът на Regal Goat's Milk съдържа точно такова вълшебно козе мляко, а освен него продуктът е обогатен и с масло от пшеничен зародиш, про-витамин В 5, рициново и кокосово масло. Всичко това прави косата просто невероятно мека и подхранена. Консистенцията му е като на обикновен балсам, нито много гъст, нито много рядък.
Подпомага за възстановяване на много суха, изтощена и увредена  коса. Има приятен сладникав,свеж аромат, който ми напомня на бонбоните " Виолетки" (май така се казваха), това лично на мен много ми допада.


За съдържанието: за съжаление, колкото и да ми харесва маската/балсам, няма как да пропусна да спомена, че съдържа минерално масло и силикон. Хубавите му съставки са млечен протеин, кокосово масло, масло от пшеничен зародиш и рециново масло.

Като заключение ще кажа, че придава на косата ми мекота, помага и за лесно разресване. Усеща се различна още при плакненето на косата. Не я омазнява излишно.


Харесвам балсама и обмислям да си взема и шампоана.

Love,
Snejana

You May Also Like

8 коментара

  1. Много интересно ревю,мерси за него :)

    ОтговорИзтриване
  2. Ооо, Благодаря ти! Радвам се, че ти харесва! :):):)

    ОтговорИзтриване
  3. и аз благодаря за ревюто! :)

    ОтговорИзтриване
  4. Няма защо! Страшно съм щастлива, че ви харесва! :):):)

    ОтговорИзтриване
  5. оо, и аз имам този балсам вкъщи!! Много е хубав, но не съм пробвала шампоана, моля ви да ми пишете на mar_goth00f@dir.bg какво е мнението ви за него!
    Мисля да си взема шампоана на Mixa шампоана на Mustela :)

    ОтговорИзтриване
  6. Страхотен е! По-добър е от 80% от скъпите "маркови" балсами и маски, които съм пробвала. Мисля, че само нещо "вълшебно" ще може да го измести от списъка с любимците ми оттук нататък. И аз обмислям да пробвам други продукти за коса на Regal, само не знам дали шампоанът ще се отрази добре на мазната ми коса.

    1 август 2014 г., 12:39

    ОтговорИзтриване
  7. Съгласна съм, според мен нищо не пречи да пробваш, цената е много ниска, а и може да се окаже изненада и да е подходящ и за мазна коса! ;)

    ОтговорИзтриване
  8. Здравей! В София къде мога да намеря този продукт и на каква цена? Има ли такава маска за коса, ако да и тя на каква цена е знаеш ли?
    Благодаря предварително :)

    ОтговорИзтриване