Review: Regal Multifunctional Cleansing Cream For Deep Cleansing 7in1*

Здравейте!

*Multifunctional Cleansing Cream For Deep Cleansing 7in1 от Regal ( запомнихте ли това име )

Направо не мога да повярвам какъв пробив направиха в последно време българските козметични брандове. Очарована съм от продукта на Regal.


Нещо, което куцаше на българските продукти беше опаковката, но в новата серия на Regal - Natural Beauty всичките 15 подукта са в семпли, практични опаковки, с една дума- много хубави.
 Серията включва продукти за нормална и смесена, суха и чувствителна и за всички типове кожа.


Тъй като кожата ми е нормална към смесена за мен е предназначена серията с екстракт от Водна Лилия.
 Natural Beauty е серия без парабени, обогатена с много активни съставки, които предотвратяват появата на бръчки. В кремовете има включено най-новото поколение пептид BIOPEPTIDE-CL, който стимулира синтеза на колаген и хиалуронова киселина в кожата, като я прави по-млада и по-красива. Патентованата формула на BIOPEPTIDE-CL има силно регенериращо действие върху кожата, сравнимо с ретиновата киселина, но без нейното дразнещо и дехидратиращо действие.


Многофункционалният почистващ  крем за измиване в дълбочина 7 в 1- подходящ за моя тип кожа (скраб и маска в едно- точно от това, от което имах нужда)
1. Перфектно почиства кожата в дълбочина
2. Спомага за намаляването на бактериите предизвикващи пъпки
3. Спомага за отпушване на порите, води до намаляване на черните точки , благодарение на пилинг частичките
4. Има нежно действие върху кожата , благодарение на мекото действие на натуралната хума
5. Предотвратява лъщенето и матира, когато се използва като маска
6. Създава чувство на комфорт през целия ден, като хидратира кожата
7. Продуктът не съдържа алергени и парабени !!!

Съгласна съм с казаното от производителите, неочаквано за мен кожата ми остана матирана, чак до сутринта, въпреки че следе сън е доста мазна.
Аз предпочитам да го ползвам като пилинг и маска няколко пъти седмично, защото за се страхувам да го ползвам 2 пъти на ден, заради пилинг частиците, въпреки че не драскат лицето като други продукти.



Ароматът почти не се усеща и не мога да определя на какво е. Нещо свежо.

Много хубава серия продукти, нямам търпение да се сдобия с още някой, защото много ми хареса този многофункционален крем. Въпреки че бях скептична към българската козметика, напълно промених мнението си за нея.

Подкрепете българското!

Love,
Snejana

* продуктът е предоставен от Роза Импекс (http://www.rosaimpex.com) благодаря на Betty Ivanova! Мнението за него е изцяло мое и стоя зад всяка една дума!

You May Also Like

9 коментара

  1. Трябва да го пробвам, още повече щом матира.Тъкмо ми свършва скраба за лице :)

    ОтговорИзтриване
  2. Дано ти хареса! С моята кожа се разбира отлично, дано и с твоята е така! :);)

    ОтговорИзтриване
  3. Здрасти!Исках да попитам,понеже и моята кожа ,като твоята е от смесен тип,дали мога да го използвам всяка сутрин?В смисъл дали може да ми дойде прекалено силен,аз вечер ползвам само мицеларна вода,но за сутринта си търся нещо като това гелче. :)

    ОтговорИзтриване
  4. Препоръчвам ти да не го използваш ежедневно, защото е от типа по скоро скраб, а не гел за ежедневно ползване, ако държиш на това да е с някакви частички вътре мога да ти предложа на Nivea гелът за мазна кожа в зелената опаковка, той е с морска сол и има по-абразивна формула, ако пък искаш нещо по-освежаващо отново за смесена-мазна кожа гелът на Garnier от оранжевата серия с помпата е много приятен и добре измиващ, има много свеж аромат и е страхотен за сутрешно ползване.
    Надявам се да съм помогнала! :)

    ОтговорИзтриване
  5. Да,много.Отказах се от регал-чето,защото аз скраб си имам вече-на Виши 3 в 1 от серията на нормадерм,ползвам го 2-3 пъти седмично,силно ти го препоръчвам има невероятен ефект-сякаш е прахосмукачка за черни точки :D (поне на мен така ми действа),но не е за ежедневна употреба със сигурност.Мислех да си взема и измиващия гел от същата серия,но чета много отрицателни коментари-че е много силен,че изсушава кожата и се отказах. За гела на Гарниер съм със смесени чувства,просто защото от ревю-то ти(което е много изчерпателно) видях ,че има сапун ,а моята кожа е по-скоро нормална към смесена.И другото което ме спира е самата марка-просто ,защото не е медицинска козметика.Сега много съм се навила за измиващия гел на Ла Рош,но пак се колебая,защото се води за мазна и проблемна кожа-да козметиката им е по-скъпа,но пък е добра.Тааа целият този роман(в които се поолях сериозно)беше ,за да ми кажеш какво мислиш за гела На Ла рош и дали изобщо имаш някакво инфо за него.Ето го:
    http://www.enzo.bg/la-roche-posay/effaclar-pochistvassh-gel-za-mazna-kozha/
    И имаш ли някакво друго предложение(но ако може пак да е от медицинската козметика)Благодаря много предварително!:):*

    ОтговорИзтриване
  6. Честно казано не съм попадала на някаква информация за гела на Ла рош , така, че не мога да ти помогна. :( Аз съм ползвала зеления на Bioderma, а в момента ползвам Atoderm той е под формата на крем отново на Bioderma, но е по-скоро за зимата, защото е за суха кожа. Иначе съм чела много положителни мнения за http://www.eau-thermale-avene.bg/Product.aspx?id=8 и http://www.eau-thermale-avene.bg/Product.aspx?id=48 на Avene, техни продукти се намират и в малки травел сайз опаковки, така че може да просто да го тестваш. Аз планирам сега за лятото да си взема гела. Надявам се да съм помогнала поне малко :)

    ОтговорИзтриване
  7. Да,благодаря ти много за всичко,най-вече за отделеното време.И продължавай в същия дух с блога,много е полезен и винаги ми е приятно да прочета вече "изпитаната" информация ;)Поздрави! :)

    ОтговорИзтриване
  8. Страхотен е! Нов любимец. Иначе с удоволствие бих изпробвала и този на Pirin Dream, стига все пак да го намеря във Варна или онлайн.

    ОтговорИзтриване