Review: Alverde душ-гел

Здравейте!

Бърз съботен пост-ревю на любимите ми душ гелове от Alverde. Подготвям колективно ревю на марката, което ще може да видите скоро, а до тогава искам да поизчистя насъбралите се ревюта, радвам се, когато повече от вас ми споделят, че също харесват продуктите на Alverde, защото както знаете аз съм им голям фен!


Формулата им е гелообразна, пени се лесно и измива добре. Аромата на всички душ гелове е много натурален и естествен, заради наличието на много натурални съставки.

Душ гелът в бялата опаковка е с аромат на екзотичното хавайско цвете франджипани. Апоматът е лек, флорален, но и леко цитрусов и сладък, подходящ е преди лягане. Аз го намирам за опияняващ!

Душ гелът в оранжевата опаковка е с аромат на грейпфрут и бамбук, много свеж и силен аромат, подходящ за ободряващи сутрини, вместо кафето или заедно с него!

Трябва да предупредя, че ароматите се разтварят напълно само при употреба, в магазина може да не усетите красотата им!


Съдържа растителен сапун, Lauryl Glucoside е разпенващ агент на базата на кокос, биоразградим е. В състава има още морска сол, екстракт от франджипани, има още няколко съставки от натурален произход, а ароматът е есенциални масла. Няма SLS, парабени и минерални масла.


Основните съставки са екстракт от грейпфрут, екстракт бамбук, също и цитрусово масло. Отново има съставки от органичен произход и натурални есенциални масла. Няма SLS, парабени и минерални масла!

Харесвам ги страшно много, ще пробвам и другите им аромати, има още няколко, които много ми допадат, повечето са много свежи с естествени съставки и натурални аромати!

Кои са любимите ви душ гелове?

Love,
Snejana

You May Also Like

3 коментара

  1. Заинтригувана съм, ще ги пробвам задължително! И аз съм фен на марката, наскоро пак купих доста нови продукти, включително душ-гела с мента, в малка разфасовка.

    ОтговорИзтриване
  2. Не знаех, че има продукти на Алверде в малки опаковки, ще ги потърся! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Здравей! Помогни ми да разпространя моят нов блог - http://womenspagebeauty.blogspot.com
    Благодаря ти :)

    ОтговорИзтриване