Review: Трици за лице Козметика Христина | със седеф

Здравейте!

Преди време правих ревю на тоалетните трици с кокос, което може да видите --> тук.

За това реших, днес да Ви споделя и мнението ми за тези със седеф, който всъщност са един от най-продаваните продукти на марката.


Козметика Христина предлагат 12 различни вида тоалетни трици, като основната разлика в тях е именно активната съставка, която би трябвало да даде огромната разлика между видовете. При положение, че вече съм пробвала 2-3 вида мога да кажа, че при избора трябва да се водите основна от това какъв аромат харесвате, защото действието върху кожата е идентично,

Формулата на триците със седеф е под формата на мус. Частичките са фини и правят много деликатен пилинг на кожата, като са подходящи и за честа употреба. Аз ги използвам дори върху тялото. Най-активно в зоната на деколтето, врата и раменете.


Макар и не като някакъв голям game changer в козметичната ми колекция ще продължавам да ги използвам, защото са многофункционални и най-вече евтини.

Ефектът, който дават на кожата е омекотяване и освежаване. Използвам ги 3-4 пъти седмично и макар, че не ги използвам пестеливо са доста икономични.


Съдържание: вода, каолин, седефен прах, екстракт от лайка, екстракт от хмел, прополис.


Като заключение ще кажа общо за тоалетните трици, че какъв вид точно ще си вземете едва ли е от голямо значение, разликата в състава е минимална, а същото се отнася и до действието, освен ако не сте с много чувствителна кожа и лесно долавяте промените, то в противен случай правете като мен и всеки път пробвайте различен вид, все пак това са тоалетни трици и описанието на гърба на опаковката няма голямо значение, защото така или иначе ги държите на лицето само за минута-две.

Трици за лице Козметика Христина | със седеф- 200 мл. цена: 4 лв.

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара