Nivea Advent Calendar | Коледен Календар 2020*

 Здравейте!

Благодаря на Nivea за възможността трета година да отварям техния коледен календар. Може да видите календара от 2019 тук. A този за 2018 може да видите в блога на Ивана тук

Нека заедно разберем какво се крие в него, а през декември в Instragram ще го отваряме и прозорче по прозорче. Плюсът на това, че правя този пост сега е, че до декември изобщо няма да помня какво има вътре. Поне вече не помня какво има в този на Kiehl's, който ви показах в предишната публикация. 

Трябва да знаете, че това е съдържанието за България. Ако поръчате календара от друго място то вътре ще има по-различни неща. Поне по това, което видях онлайн има разминавания. 


Шампоан за блясък Volume- 50ml цена: 4.90 лв. - шампоан за обем на фина коса. За съжаление няма да мога да го пробвам, защото моята е суха и плътна, а този шампоан би я направил твърда.

Почистващи кърпички за нормална кожа мини, 20 бр към 5 лв. - харесвам ги, когато пътувам подобни кърпи винаги влизат в употреба. Не конкретно за сваляне на грим, но за всичко друго, включително почистване на четки или продукти. Винаги е практично да имаш под ръка.

Care Подхранващ крем, 50ml цена: 2.90 лв. - по-лека формула на класическия Nivea крем, става и за лице и тяло. Винаги е полезно да го има вкъщи.

Душ-гел Crème Care мини, 50ml цена: 2.90 - мека формула, измива добре, мирише на класическия Nivea аромат. 

Deo Рол-он дамски Invisible on Black & White Silky Smooth, 50ml цена: 5.99 лв. - споделяла съм и преди, че предпочитам крем дезодорантите и рол-онът не ми е сред любимите неща, но е хубаво, че е в оригинална опаковка. 

Балсам за устни Cherry Shine, 4,8g цена: 4.49 лв. - има лек цвят и блясък и приятен аромат на череши. 

Q10+ маска за лице, 2 x 7.5 ml - цена: 2,80 лв.- интензивно хидратира и съдържа Q10 за изглаждане на фините линии. 

Балсам за устни Original Care, 4,8g  цена: 4.49 лв. - подхранващ балсам без блясък подходящ и за мъже. 

Deo Спрей дамски Invisible on Black & White Clear мини, 35ml - мини опаковка на дезодорант, супер е за дамска чанта, много практичен размер.

Senses Cherry Blossom & Jojoba Крем за ръце, 75ml цена: 5.25 лв. - опаковката ще Ви стигне за 100 години, става и за тяло.

Двуфазен лосион за отстраняване на грим, 125ml цена: 7,49 лв. - не съм фен на този тип продукти за сваляне на грим, но за всеки влак си има пътници, както се казва. Опаковката е в оригинален размер.

MicelAir Мицеларна вода за чувствителна кожа, 100ml цена: 3.69 лв. - хубава е, но не ми е сред любимите мицеларни води, идва в чудесен размер опаковка. 



Natural Radiance шийт маска за лице, 1pcs - 5 лв. -  много харесвам маските на Nivea, тази не съм я пробвала и ще я очаквам с нетърпение. 

Крем за лице Q10 Power 20 ml. цена: 10.99 лв. - мини крем против бръчки, с SPF 30.

NIVEA Soft, 50ml - цена: 3.69 лв. - по-лека формула подходяща за лице и тяло.

NIVEA Крем, 30ml цена: 2.60 лв. - класическата Nivea формула в малка опаковка.

Почистваща ръкавица за лице - много мека ръкавичка. 

Гъбa за нанасяне на грим - не ми хареса тази гъба и я подаръх, имаше я в календара миналата година. 

Пемза- няма да я ползвам от сега ви казвам. 

Гъба за баня - харесвам това, че има гъба, защото винаги забравям да си купя нова, а трябва да се сменят често. 

Ластици за коса 2 бр. - не е уау, но пък влизат в употреба.

Стъклена пила за нокти - това не е лош продукт, въпреки че аз не ползвам вече преди ми беше незаменим продукт. Обикновено са между 5 и 7 лв.

Като заключение ще кажа, че поне по това, което виждам за момента май ми допада повече от миналогодишния. Въпрки че нямат някакви екзистенциални разлики има по-интересни аксесоари и продукти от миналата година. Определено мнението ми, че това е един от най-добрите календари като съотношение цена качество се запазва. Добър микс от козметични продукти и аксесоари, както и добър размер на продуктите. Какво мислите вие?

Nivea Advent Calendar | Коледен Календар 2020* - цена: 60 лв.

Love,
Snejana

*Продуктът е изпратен от PR. Публикацията не е спонсорирана.

You May Also Like

0 коментара