Review: We Love The Planet | Deodorant So Sensitive

 Здравейте!

Днес ще Ви разкажа за един дезодориращ крем... Да, доста интересно, нали? Още по-споециалното при него е, че е без алуминий и сода, а формулата му е като грижа за подмишниците.

Не мислим често за тази зона, която обикновено третираме доста сериозно - бръснене, кола маска, лазерна епилация. Все нещо ѝ правим, през останалото време са дезодоранти, парфюми и така нататък. Ако при вас няма проблем - благородно Ви завиждам. Аз от години не мога да попадна на продукт, от който съм доволна и койно да е нежен, ефктивен и с добър състав.

При мен проблемът идва от това, че кожата ми е супер чувствителна и се усеща някак суха. Бях минала на алтернативни дезодоранти, но при тях най-често срещаната съставка е сода. В един момент незнайно поради каква причина получих дерматит от един такъв дезодорант и содата също влезе в избягваните от мен съставки.


Случайно разглеждайки dm попаднах на We love the planet (по-надолу Ви разказвам повече за бранда) загледах се в продуктите им и ми направи впечатление So Sensitive, неговият състав беше като на нещо, което е по-скоро грижа и по-малко дезодорант. Така реших да го пробвам.

Опаковката е метална, много компактна и не се отваря лесно. Travel friendly е. Съдържа 48 гр. крем като би трябвало да стигне за 3 месеца, но лично аз го ползвам от повече и има още много.

Формулата е много пухкава и кремообразна. Нанасям го като с 1 пръст гребвам количесто като това на снимката по-долу и разтривам. Може да се използва дори веднага след бръснене, дава едно такова облекчаващо усещане. 

Обмислям пак да се върна към лазерната епилация, от която бях супер доволна, но спрях поради прием на лекарства в началото на годината, които не бяха съвместими с тази процедура. От бръсненето имам чувството, че кожата ми става още по-суха и изпитвам нужда да се намажа с дезодоранта на We love the planet.

Не спира потенето, но определено подобрява аромата и за разлика от повечето натурални дезодоранти, които съм пробвала при смесване с потта не мирише по-лошо. Ароматът не е силен, но е деликатен и нежен и дори след няколко часа все още се усеща. Допада ми, мирише на бебе.


За We Love The Planet
- "We Love The Planet е основана през 2015 г. от Ева Кломп в Холандия от любов към нашата планета.В крайна сметка е много важно какво има в нашите продукти и откъде идват те. Също така е важно как продуктите са опаковани. Ето защо We Love The Planet предлага чиста натурална козметика в екологично чисти, повторно използваеми или напълно рециклируеми опаковки."

- Има голямо разнообразие на аромати, но повечето в състава имат сода. Sweet&Soft няма и за напред ще търся него. Марката се предлага в dm и в био магазините. Може да я откриете и онлайн. 

- Ароматите на останалите кремове са свежи и много ми харесаха.


Състав:
Zea Mays (Corn) Starch, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Cera Alba (White Beeswax) Extract
Coco Caprylate/ Caprate, Glyceryl Caprylate macadamia seed oil polyglyceryl-6 esters behenate
Olea Europaea Fruit Oil. Parfum (Fragrance) Sodium Caproyl/lauroyl Lactyl Lactate
Hypericum Perforatum Extract Triethyl Citrate Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol

Като заключение ще кажа, че това е страхотен продукт. Като skincare за подмишници. Кожата е мека и дезодорирана приятно. Ако имате суха кожа там, то определено пробвайте този дезодорант. Чудесен е и ако избягвате продукти със сода и алуминий.

We Love The Planet | Deodorant So Sensitive - 48 гр. цена: 15 лв.

Love,
Snejana

You May Also Like

1 коментара

  1. Това е най-добрият део-крем, който някога съм ползвала. Трае 24ч със сигурност.

    ОтговорИзтриване