Review: Aura | Precious Nude сенки за очи*

Здравейте!

Изключително неактуална съм с тази публикация, но все пак реших, че на някой може и да му е полезна. Най-вече, защото покрай баловете получавам много въпроси за бюджетни идеи за грим продукти. Нещо, което винаги казвам е това, да залагате на качествена база, както за лице така и за очи, когато нямате възможност да се възползвате от услугите на професионалист.

Също така един бърз въпрос - обмислях нещо от сорта на travel пост, дали ще Ви бъде интересно? Да споделя и в блога впечатленията ми от пътуването ми до Виена, а не само във влог, който от сега мога да Ви кажа, че не знам кога ще ми остане време да монтирам.


Ревюто днес е посветено на палитрата на Aura Precious Nude. От марката пуснаха на пазара преди сигурно 6 месеца две палитри едната е с по-тъмни цветове, другата е тази, която виждате на снимката. Тя е микс от неутрални топли и студени цветове, което я прави подходяща за много поводи. Също така има матови и блестящи сенки, както и два супер наситени, блестящи цвята.

Опаковката е много хубава, усеща се супер стабилна и здрава. Съдържа 12 цвята по 1 грам. Също така идва с четка, която е в много интересна форма, но за съжаление не става за употреба. Има цели 8 матови цвята, което не е често срещано при дрогерийните палитри и успя доста да ме зарадва. Също така има огромно огледало, което си е от стъкло и е много удобно, ако пътувате с нея. Сенките нямат аромат.


1 diamond- жълто-бежов матов цвят.

2 dapper- блестящ меден цвят, близък до пресован пигмент.

3 posh- матово жълто-бежово по-тъмно от diamond.

4 black tea- топло кафяво, матово.

5 luxeholic- студено, сиво-кафяво, матово.

6 splendor- студен nude, матов.


7 magnificent-пепел от рози, матов.

8 spectacular- пепел от рози със щипка лилаво, матов.

9 sucsess- розово злато, много блестящ, тип пресован пигмент.

10 wealthy- тъмно сиво с блестящи частици в различни нюанси.

11 affair-матово тъмно сиво.

12 dresscode- интересен дуо-хром лилаво-син блестящ цвят.


Като заключение ще кажа, че това е една добра, бюджетна палитра, която ще Ви върши чудесна ежедневна работа, без да имате големи претенции за наситеност на пигмента. Ако обаче имате повече опит и не сте начинаещ, няма да намерите нищо ново и уникално в нея. Въпреки това я харесвам, най-вече заради това, че от Aura са свършили отлична работа с изработката на първата си палитра.

Aura | Precious Nude сенки за очи- 12 х 1 гр. цена: около 15 лв.

Love,
Snejana

*Изпратена от PR. Публикацията не е спонсорирана!

You May Also Like

3 коментара

  1. Цветовете и комбинацията от нюанси, които са подбрали ми харесват. Бих си взела палитрата, ако нямах още 10 подобни :D

    ОтговорИзтриване