January Favourites / 2016 + Video

Здравейте!

Мислех да започна този пост по друг начин, с дълги обяснения за новата ми четка за зъби, за размисли върху българската душевност, която не признава пътните знаци, за това как утре ще трябва да пиша над 20 товарителници и накрая за това, как имам толкова изпити, че дори 2 в един ден, но след като е 12.30 реших да си спестя размислите за друг път и да карам направо. (какво дълго изречение само, определено не съм фен на точките, лошо е когато Гьоте те вдъхновява да пишеш- 50 страници и нито една точка.)


През целия Януари ме беше налегнала някаква пълна апатия и изключително много ме мързеше да се гримирам и като верен поддръжник на максимата " като не ти идва от вътре не ги прави изобщо" близо 25 дни си ходих без грим. За това време разбрах, че 98% се гримирам заради веждите си, за това се върнах към боята, пристрастих се и сега не само съм фен на боята за вежди, но реших, че повече 1 лев няма да дам за молив за вежди, не знам ръцете ми ли са закърнели, но просто не мога да си сложа молив без да изглеждам все едно едната ми вежда е гъсеничка загубила майка си.

Та обещала съм, ще го изпълня съвсем скоро и то не в 1 ами в няколко клипа, ще говоря за новата рутина за вежди (някой неща просто не звучат добре на български) и как точно използвам боите на Delia.

Тъй като мързела ми е безкраен до там, че ме мързи да си мия и маската за лице през Януари най-много изтезавах (буквално) маската на Dr. Brand pores no more която е чудесна и се мие толкова лесно.

Не знам как не съм се сетила по-рано да използвам ментова вода сутрин, казано с няколко думи: действа по-добре от кафето. Толкова е приятна, че изхабих почти цяла бутилка за около месец и половина.

Същото се отнася и за спрея за тяло с лимон и босилек (не, не мирише на салата) а много свеж, отново само си търся повод да се напръскам с него, За мен такъв аромат е за предпочитане пред по-пудрени и флорални.

Като за десерт остана нещо, към което се върнах след манията ми по Mery, видът, който дава на лицето е много по-различен- изглежда някак здраво и сияещо отвътре. Жалко, че Essence никога не оставят хубавите си продукти за дълго.

И още нещо, което за жалост няма къде да се намери вече. Става въпрос за часовник- за много хубав часовник, казва ви го човек, който има ... може би около 20 часовника, след 10 спрях да ги броя. Стомана, немски механизъм и цена по моя джоб, как да не обичам Lidl!


Не пропускайте да разберете коя беше най-любимата ми книга през Януари, тази е добра така че заслужава си да гледате клипа до край, а който не може да ме слуша 10 мин, да погледне описанието!

Love,
Snejana

You May Also Like

5 коментара

  1. Много интересни продукти ! Клипа е много приятен за гледане, подобрила си качеството. Прекрасно е ! Ако искаш да видиш и моите любимци за този месец http://make-upslave.blogspot.bg/2016/01/january-favorites-beauty-balmreal.html надявам се нещо да ти допадне ! Продължавай във същия дух !

    ОтговорИзтриване
  2. Супер продукти, зариби ме по боята за вежди и вече я вкарах в действие. Забелязвам, че бързо избледнява обаче, колко често я нанасяш?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Даа... така е :( за да изглеждат перфектно 2 пъти в седмицата, като ме мързи само веднъж. :)

      Изтриване
  3. Breaking Dawn ех несподелената ми любов. Толкова се убих да го търся това бижу ама нъцки. Сега обаче се обичаме с Merry Berry :D , която за съжаление не додрапа до БГ.

    ОтговорИзтриване