Review: Коледен комплект на Alverde

Здравейте!

Обикновено знаете, че  ревюто на определени продукти при мен се случва много бавно... (доказателство за това са ревюта, които седят в чернови от миналия Януари) но прецених, че то ще бъде полезно, само ако е ... ами, веднага, защото предполагам, че до няколко дни комплектът няма да може да се намери.


От началото на месеца изпитвам силно и неудържимо влечение към всичко със снежинки или зимни мотиви, а думата "лимитирано" ме кара да дам и последните си пари за него. Да, аз съм живото доказателство за консуматор и предполагам, че всички маркетингови специалисти си мечтаят повече хора да са като мен.

Исках комплекта на Alverde още когато го видях преди няколко седмици в Instagram и бях супер щастлива, когато разбрах, че ще го внесат и в България. За първи път да пуснат нещо готино и при нас.

Комплектът включва два пълноразмерни продукта на Alverde с лимитиран зимен аромат-масло за тяло с червена боровинка и макадамия и крем-олио за ръце със същия аромат.


Маслото за тяло по формула прилича на останалите масла на марката (още ревюта може да видите тук) леко, меко, кремообразно. Перфектно за сухата кожа през зимата, то попива бързо и след това кожата е хидратирана за дълго време.

Предполагам, че най-много се вълнувате от аромата, за мен беше леко разочарование и не защото не е хубав, а защото е почти идентичен с този на "Плодова мечта" отново лимитирана серия, която все още може да се намери в DM. Ароматът е предимно на червената боровинка и съвсем леко на ядки, плодов и млечен, не бих казала натрапчив, но се запазва върху кожата и се усеща дори няколко часа след нанасяне.

Кремът-олио за ръце е една идея по-лек от маслото за тяло. Попива много бързо и въпреки, че има олио в името си не е мазен, прекрасен крем за зимата. Ароматът е абсолютно същият като на маслото за тяло. Отново е траен. След намазване ръцете остават меки за дълго.


Съдържание масло за тяло:
вода, няколко различни алкохола, масло от соя, растителен глицерин, масло от шии е основната съствака, има също екстракт от червена боровинка, масло и екстракт от макадамия, слънчогледово олио, витамин Е и С и няколко съставки за ароматизиране.


Съдържание крем-олио за ръце:
вода, отново няколко растителни алкохола, соево масло, растителен глицерин, масло от ший, масло и екстракт от червена боровинка, слънчогледово олио, масло от жожоба, екстракт и масло от макадамия, витамин Е и С, бамбукова пудра и други съставки за ароматизиране.


Като заключение ще кажа, че съм доволна от комплекта, като качество, количество и цена. Обожавам маслата на Alverde! Единственото съвсем леко разочарование е ароматът, защото ми напомня на друго масло на марката и също така не е достатъчно коледен.

Коледен комплект на Alverde с червена боровинка и макадамия: 200 мл + 75 мл. цена: 10 лв. (лимитирано издание)

Вълнувате ли се за предстоящите празници?

Love,
Snejana

You May Also Like

4 коментара

  1. Благодаря ти, че сподели :) Сещай се къде ще ида след малко :*

    ОтговорИзтриване
  2. Хм, как ми се иска да пуснат нещичко с ябълка и канела. Много полезно ревю и лекичко ме отказа заради аромата да го взема.

    ОтговорИзтриване