Hot or Not: продукти на Mac

Здравейте!

В блога много пъти съм говорила за любимите си продукти от Mac, но днес ще Ви разкажа за няколко, които не харесвам. Само един от продуктите на снимката ми харесва - можете ли да познаете кой преди да прочетете публикацията?

Харесвам Mac, падам си по класиката и за мен винаги ще има специално място в сърцето ми за техните продукти. В блога съм Ви говорила за много от тях, като може да ги откриете в полето за търсене или като изпозлвате ключовите думи под поста.


Extended play gigablack lash спирала в цвят Black
- има ли някой, който да не харесва тази спирала? Според мен, не. Първо, че четката е уникална и на пазара все още не се намира достоен заместител. Ще кажете - "подходяща е само за долните мигли..." Не, всъщност прави миглите страхотни нищо, че не дава такъв вид. А другите ѝ предимства са, че не се размазва или рони и се сваля лесно.


Гланц за устни Cremesheen Glass - в цвят Deelight
- тази серия не е моята. Цветът е чудесен, апликаторът също, но формулата ми е толкова old school - лепне, разтича се, лепне, събира се на устните, лепне. Тотално не от мен.


Aвтоматичен молив Technakohl liner в цвят Auto-de-blu
- нещо не се разбрахме с този молив. Негативното ми мнение общо взето е за цялата серия, защото съм пробвала и черния автоматичен молив и пак нещо не беше ок. Тук вече го сравнявам с по-бюджетна конкуренция, която се представя доста по-добре. Дори на снимката долу се вижда, че цветът не е равномерен. За мен представянето му е супер неубедително и не бих взела отново молив от тази серия.


Pigment в цвят Melon
- много харесвам пигментите на Mac, но истината е, че освен ако не сте професионален гримьор или супер запалени по грима, то подобен пигмент е малко вероятно да Ви влезе в употреба. Ако искате да експериментирате и да си го вземете, само защото пигментите на Mac са TOP, то по-добре заложете на нещо, което ще позлвате всеки ден. Ако сте гримьор то и без да Ви казвам знаете колко са добри. 

Като заключение ще кажа, че Mac имат страхотни продукти, но това не означава, че всички в този пост са сред тях. 

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара