Review: Foreo Luna 3 | Смарт ултразвукова четка за почистване на лицето

Здравейте!


Започвам първото ревю от поредицата за уредите на Foreo с една добра новина. До 21-ви август 2022 година, може да се възползвате от промо код за цели 20% намаление. 

  • Промо код: BULGARIA20
  • Кодът дава 20% отстъпка за всички продукти FOREO в notino.bg
  • Валидност: 72 часа от 19.08 до 21.08

Как вземате решение за покупка? Аз ли? Аз не съм от импулсивния тип, при мен зад всяко решение стоят месеци проверки, четене на ревюта и събиране на мнения. Обикновено завършвам с избор от 2-3 продукта, на които правя таблици с плюсове и минуси. Уредът, за който ще Ви разкажа днес не прави изключение.

Защо се спрях на Foreo?
Foreo е бранд, който е на пазара от 2013 година, зад него седи човек с над 200 патента. Това е Филип Седич, който е CEO и основател на Foreo. С босненски корени, но роден в Швеция. Това, което виждам аз в бранда е въплъщение на шведския минимализъм и мисъл за природата, това са уреди, направени да издържат във времето. Четох ревюта на клиенти, които имат уреди купувани преди почти 10 години без никакви дефекти, все още в отлично състояние. 

Това беше сред първите неща, които ме спечелиха. Особено след фалита на Clarisonic и като цяло концепцията за уред с части, които трябва да сменяш през няколко месеца, исках да избягам от модела на четките за лице. Въпреки че съм им огромен почитател. Не веднъж съм казвала, че за мен използването на четка за лице беше ключът към чистата кожа. Вече не знам какво са черни точки, нямам такива от 2016 насам. 


Така дойде моментът, в който трябваше да реша в какъв уред искам да вложа парите си? Такъв, който ще ми служи цял живот или такъв, който ще има консумативи на всеки няколко месеца. За това се насочих към Foreo.

Също така:
Не тестват върху животни
Уредите нямат нужда от резервни части
Еко отговорна компания
Уредите имат дълъг живот на батерията и се зареждат много рядко

Предимства на модела пред Luna2.
💗 има 30% по-голяма почистваща площ сравнено с Luna 2.
💗 има 30% по-дълги допирни точки, за по-добро почистване на порите в дълбочина.
💗 власинките са с 25% по-нежни, четката е изключително мека, това ме впечатли при първото ползване най-много.
💗 има автоматичен таймер, който разпределя зоните за почистване на лицето, по 30 секунди на зона.
💗 Smart e! Като любител на всички смарт устройства, харесах Foreo, защото устройствата им са смарт и могат да се управляват през телефона.
Може да свържете Luna 3 в приложението на Foreo и да я използвате и за масажни процедури за определени части на лицето, които имат анти-ейдж ефект или да го използвате за нанасяне на крем и серум, благодарение на ултразвуковата технология така активните съставки ще навлязат в дълбочина на кожата.
💗 Има анти-айдж масажни програми.
💗 Няма консумативи. Това е инвестиция за цял живот, без да трябва да сменяте части на няколко месеца.
💗 Батерията има дълъг живот и се зарежда с USB кабел.
💗 Напълно водоустоичива е.
💗 По-нежна е към кожата сравнение с четка за лице.
💗 Има варианти за различната кожа.

В общи линии причината да избера 3 пред 2 е това, че 3 е най-новият модел на пазара и един вид, ако ще си купувате нов телефон няма да вземете модела на 5 години, а последния излязъл, нали така? Плюсовете на 3 пред 2 са доста явни, в никакъв случай по-старите модели не са лоши, дори в момента е на доста добра промоция в сайта на Foreo цели 24%. 

Може да намерите още няколко модела:
Foreo Luna Play Plus- работи с батерии ААА, няма връзка с приложението, изключва се само след една минута.
Foreo Luna Smart 2 – цветовете не отговарят на типа кожа. Не се зарежда, има живот до 1000 използвания. Не е смарт. Цената е около 140-170 лв.
Foreo Luna Fofo - цветовете не отговарят на типа кожа. Работи на батерии. Смарт е.
Foreo Luna 2 mini – цветовете не отговарят на типа кожа. Зарежда се с USB. Не е смарт.
Foreo Luna 3 mini- цветовете не отговарят на типа кожа. Ако не искате да си взимате Luna 3, то Luna 3 mini е добра алтернатива. Смарт е и се зарежда с USB. 

Как да изберем цвят? И има ли разлика?
От модела на Luna 3 има 4 разновидности според типа кожа:
Розов – нормална кожа
Лилав – чувствителна кожа
Син – мазна кожа
Черен – за мъже

Има разлика между моделите и това е в дължината и дебелината на силиконовите власинки.

Аз избрах розовият, който е за нормална кожа, като съм доволна от избора си. Изключително леко се усеща върху лицето, нищо общо с четката. Нещо, което ми се стори интересно дори на мен самата е това, че с годините четките за лице ми се струват все по-груби и агресивни към лицето. За съжаление фините линии си се развиват и определено предпочитам да не си тормозя кожата както преди 5 години. При Foreo няма опасност от прекалено ексфолиране на кожата, както при Clarisonic. 

Моят съвет е дори и да сте с мазна кожа, освен ако не е наистина тежко положение да изберете една от двете – за нормална или за чувствителна. В България жените са с фини пори и според мен варианта за мазна кожа не е подходящ за българските жени.

Какво включва комплектът?
Устройство
Кабел за зареждане
Торбичка
Информация за регистрация
Мостра на Serum Serum Serum

Как да регистрирате уреда?
Става изключително лесно през приложението на Foreo. Ако не успее директно със сканиране, може да го направите ръчно. Въведете метода на покупка, за да го регистрирате за гаранция. Имате две години международна гаранция, без значение от къде е купен уредът.

Може ли да работи без приложението?
Да, може. Но само през него може да пускате различни режими и да променяте начина му на работа. 

Какви режими на работа има?
Luna 3 може да се използва както с приложението, така и без. Аз най-често го ползвам без, защото я използвам като четка за лице под душа и въпреки че телефонът ми е водоустойчив, все още не съм почнала да се къпя с него. 
В приложението може да намерите 5 режима за почистване и масаж. Luna 3 работи с T-Sonic пулсации, които може да използвате за нанасяне на кремове, серуми и за масаж. Ако имате Bear, по-рядко ще се сещате да ги ползвате по този начин. 

Има ли минуси?
Определено цената е висока, но за разлика от четките за лице нямате консумативи. За съжаление не съм пробвала бюджетни варианти тип силиконова четка и за момента не мога да дам мнение дали работи така добре както Foreo. През последните две години начина, по който гледам на покупките си е – ще издържи ли във времето? Радва ли ме? Има ли допълнителни плюсове за мен? Също така ако знаете, че не сте редовни в почистването на лицето – то подобна покупка или ще ви накара да го ползвате всеки ден или няма смисъл да инвестирате в нея.

Като заключение ще кажа, че използвам Foreo Luna 3 всеки ден. Като бюти ентусиаст, за мен това е оправдана покупка, която се надявам да продължавам да използвам през годините. Има интересни функции и приложения, и е повече от просто четка за лице. 
Ако съм пропуснала нещо може да ми оставите коментар с въпрос под публикацията или да ми пишете в инстаграм.

 Foreo Luna 3 | Ултразвукова четка за лице – цена около 350-400 лв.

Официално може да го поръчате от notion.bg те са вносител за България или директно от www.foreo.com, като доставят до България. 

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара