The Makeup Addict TAG

by - 21:27 ч.

Здравейте!

Не знам дали не поставих рекорд с най-много повтаряния на една и съща песен в продължение на час и 17 мин, колкото ми бяха необходими за тази публикация. (Ако се чудите за коя песен става въпрос - тази е, но с предупреждение, че е много обсебваща)

Благодаря за супер забавния TAG на The Blogging and The Beautiful. На TAG вълна съм май, май, имам още два в чернови, а и в YouTube последно снимах един, много релаксиращо ми действат!


1. Кой продукт продължаваш да купуваш, въпреки че вече имаш достатъчно за цял живот?
- Очевидно балсами за устни, доскоро нямах такъв проблем, не знам какво ми става напоследък, запасявам се все едно утре ще спрат от производство всички балсами. Като вляза в магазин за козметика е само "а балсамче... ау още едно... оо..това го нямам, а и някакво ново и тази марка не съм я виждала, ее и нов аромат ли са пуснали" и да, според мен разбрахте за какво става въпрос, за освидетелстване съм!

2. Без кой продукт не можеш да живееш?
- Ами близо 15 години съм живяла без никакви, така че предполагам, че ако се случи нещо ще успея да го преживея физически, за психически не съм много сигурна! Обичам си всичката козметика, не искам да и се случи нещо лошо! :D За бялата ще ми е много мъчно, за червилата също и за палитрите, и за четките... Не си я давам с една дума!

3. Любима козметична марка?
- От както се захванах с блога, гледам да не изпадам в крайности, давам равен шанс на всички. Преди две години бях роб на Maybelline, сега бягам от предразсъдъците. Но ако по брой продукти трябва да ги броя, най-много са на Alverde.

4. Колко е голяма колекцията ти от гримове?
- Според мен не е голяма, доста неща ми липсват, списъкът с желания е дълъг, но ако питате някоя приятелка, ще ви каже, че имам проблем и първо имам много козметика и второ трябва да ми забранят достъпа до козметичните магазини!

5. Как я съхраняваш?
Декоративната е почти на 87% на показ върху "тоалетката" ми, докато бялата е затворена в един шкаф, малко като в магазин се чувствам всеки път като застана пред него, но такива са сега нещата!

6. Колко козметични продукта имаш в момента в дамската си чанта?
- Имам проблем с чантата, нося с мен много неща, а все нещо ми липсва. За козметика май не е много, може да видите тук! Балсамчета, пудра, четка, термална вода, крем за ръце, дезинфектант, кърпички (няколко вида), парфюмче, както казах все жизненоважни неща!

7. Ако можеше да разграбиш колекцията на някоя бюти блогърка, коя щеше да е тя?
- Ще кажа Tanya Burr, защото колекцията и е толкова голяма, че никой не я е виждал цялата! А и има достъп до най-новите продукти! Изкушаващо! А също и на Тати, защото тя купува ли купува, а и в USA имат много готини неща!

8. Колко време ти отнема гримът сутрин и колко продукта използваш?
- Не ми отнема повече от 10 мин. колкото и да се мотая понякога в опит да загубя време, има дни, в които се гримирам, само защото съм станала толкова рано, че не знам какво друго да правя! Иначе аз съм си бърза по принцип, без значение къде отивам не ми отнема много време да се приготвя. За броя продукти е спорно, защото всеки ден използвам напълно различни, има дни, в които използвам само 4-5 и такива, в които изпипвам всичко и слагам ли слагам!

9. Купувала ли си си някога продукт, знаейки, че никога няма да го използваш?
- Не, дори дълбоко в себе си да знам, че няма да го ползвам ежедневно, успявам да се самозалъжа, че ми е нужно. Всичко си ползвам, даже и нещата, които не са ми много любими, просто не обичам да изхвърлям. Но отговорът на въпроса със сигурност е "не", защото ако беше противното щях да съм пълна с хайляйтъри, а аз все пак нямам нито един!

10. Набележи следващите жертви.
- То ловният сезон май вече е към своя край, така че ако някоя заслепена сърничка още не се е включила, да се чувства набелязана, преди да я отстрелям!

Love,
Snejana

You May Also Like

7 коментара

 1. Много интересен таг, би ли споделила каква е четката на снимката ? :)

  ОтговорИзтриване
 2. За песента те разбирам на 100 процента :D :D Много готини отговори! :))

  ОтговорИзтриване
 3. Мерси <3 Тази долу в ляво е реплика на 222 на Mac, тази горе в дясно е на Nars :)

  ОтговорИзтриване
 4. Много забавни отговори :)
  Сестра по душа :)

  ОтговорИзтриване
 5. Прекрасееен таг!! Денят ми започва с усмивка :) Моята съквартирантка не спира да я слуша тази знам и знам какво имаш предвид :D

  ОтговорИзтриване
 6. Страхотен таг, много ми харесаха отговорите ти!! Мисля да се възползвам от поканата и да го направя и аз :))

  ОтговорИзтриване
 7. Много ми беше интересно да прочета отговорите ти, тагът е много готин :)

  ОтговорИзтриване