Orаnge Pssion + Video

by - 7:33 ч.

Здравейте!

Нещо напоследък съвсем съм се побъркала покрай непрекъснатото четене на какво е модерно. Този оранжев тренд ме преследва непрекъснато, за това реших да изразя любовта си към оранжевите червила не само с публикация, но и с клип.
Подбрала съм три ниско бюджетни червила, защото знае ли човек, ако не ми отиваха щеше много да ме е яд, а и кого залъгвам, нямам неограничени финанси за три еднакви червила... :D

Имам изненада за вас, гледайте видеото до край, за да разберете!


По ред на номерата, първият и най-тъмен цвят е Inglot Freedom System в цвят номер 20. Супер пигментно и много трайно, цвятът е оранжев със силно изразен червен подтон.
След това следва най-светлото червило от Golden Rose номер 126. Много светъл естествен прасковен нюд нюанс. Подходящ за сутрините в офиса, а следобед нещо по-силно, като кораловия цвят на 128 отново на Golden Rose. Цветът е по познат като типичния коралов цвят с малко розово в него.
Най-любимият от всички обаче е номер 67 (пак на Golden Rose), истински оранжев цвят, с леки златисти частици. Изглежда чудесно на светла кожа. Червилото е с жълт подтон.


Други подходящи за тенденцията червила:
Rimmel Kate номер 12
Rimmel- Mandarina
Rimmel- In love with Ginger
Lóreal Color Riche- 410 Voicanic
Lóreal Color Riche- 385 Brick Lame
Lóreal Color Riche- 383 Pink Carat
Lóreal Glam Shine Gloss- 910 Bite the Maracuja
Maybelline- 885 Vibrant Mandarina
Maybelline- 980 Orange Edge
... и много други, за чието съществуване не знам!

Как да съобразим тона на кожата с нюанса на червилото:

За много светла кожа е подходящо оранжево червило с жълт подтон, като номер 67 на Golden Rose, Chanel Allure Intense в цвят Incandescente или пък Lancome в цвят Madame Tulipe. Друг подходящ цвят е Audacious на Revlon от Colorburst Matte.

Неоновото оранжево, каквото нямам показано тук на снимките е подходящо за бледа кожа с матов подтон. Червила в такъв цвят са Bobbi Brown в цвят Orange, по достъпен вариант е Maybelline Color Sensational Vivids- Electric Orange.

Подходящи цветове, независимо от подтона на кожата са Estee Lauder от дълготрайната им серия в цвят- Fireball или пък Lip Butter на Revlon в цвят Tutti Frutti.

За тъмна кожа са подходящи оранжеви червила с червен подтон, като Dior в цвят Trafalgar или показаното на снимките Inglot в номер 20. Червилото на MAC от Sheen Supreme колекцията им в цвят Sweet Grenadine.

Момичетата със светла кожа с розов подтон могат да изберат прасковено червило с розов подтон, като Gloden Rose 126 или Bourjois Color Boost в цвят Peach on the Beach.


Какво мислите за оранжевото? Do or Don't?

Love,
Snejana

You May Also Like

4 коментара

 1. През последното време и мен е влече този цвят, намирам го за доста свеж и изключително подходящ за пролетта, дори дори преди няколко дена се сдобих с ГР 128 :)
  Много полезен пост, благодаря за инфото! :)

  ОтговорИзтриване
 2. Много добре ми изглежда №128, ще го погледна, когато имам път към техен щанд. :)

  ОтговорИзтриване
 3. И аз благодаря, радвам се, че съм полезна!

  Ванче, този цвят много ще ти отива според мен! <3

  ОтговорИзтриване
 4. Здравей номинирам те за един много интересен таг.Ще се радвам да се включиш.Повече подробности тук:
  http://everydaythingsoflife.blogspot.com/2014/04/very-inspiring-blogger-award.html

  ОтговорИзтриване