Trend It Up - нова марка на пазара | dm-drogeriemarkt*

Здравейте!

Ако сте чели този пост --> тук. Или пък сте гледали двата ми влога от Виена знаете, че бях в Австрия по повод представянето на една нова козметична марка.

Става въпрос за Trend It Up. Това е марка на дрогерии dm, която някъде от година може да се намери в Германия, но чак сега навлиза на изток от Австрия.

Имах доста време да тествам нещата и изобщо не исках да бързам с ревюто, въпреки че много от вас ми пишеха ежедневно с въпроси дали съм доволна от един или друг продукт.

Ако погледнем всичко, което съвсем скоро ще бъде заредено навсякъде, то аз съм тествала една съвсем малка част от нещата, защото когато говорим за навлизане на нова марка... е то е грандиозно. Това, което може да очаквате, ако все още не сте видели лично новите дисплей на Trend It Up е това, че те са огромни и предлагат наистина гооолямо разнообразие от продукти, както и абсолютно всичко за ноктите.


За съжаление все още не съм успяла да обърна подобаващо внимание на новите неща заредени в dm, защото, както се шегуваме в офиса "ние сме в сезон", което си е факт и съм доста заета в офиса, та най-вероятно очаквайте по-нататък още публикации свързани с продуктите на Trend It Up, защото знаете, че обичам да откривам нови неща. Точно както открих, че Ultra Slim моливът за очи на Trend It Up е перфектен dupe на емблематичния молив за вежди на NYX, ако не вярвате вижте поста по този повод --> тук.

Да кажа и няколко думи за марката Trend It Up. Тя е част от семейството на dm, точно както са Balea, Ebelin, Alverde (и те имат доста нови продукти и за тях ще има ревю скоро) S-he и още доста като се замисли човек. Продуктите са произведени е Европейският съюз. Опаковките са много качествени, гилзите на червилата са тежки и ако се прави тест със затворени очи бих казала, че е червило за 20-30 лв. Разнообразието от продукти е огромно, както вече казах и може да се намери за всеки по нещо. Като ценова категория са отлично позиционирани, въпреки че според мен качеството им е по-добро от това на продуктите в същия ценови клас.


И нека да започваме с продуктите. Най-напред с основата на лицето. За щастие в нещата, които ни дадоха във Виена за тестване имаше матов фон дьо тен и то в моя цвят. Какво повече може да иска човек. Едно от най-любимите ми неща за тестване е фон дьо тенът, защото перфектната кожа ми е като мания (за това отделям и толкова време за skin care) и та за него. Много съм доволна, хареса ми. Няма какво лошо да кажа за него. Цветът ми пасва идеално, формулата е течна, а финишът натурален/сатенен. Не е супер матов и изглежда естествено. Покритието е средно.

Коректорът се казва Camou което някак ми напомня на Camouflage на Catrice, но този на Trend It Up определено не е чак толкова покривен. По-ежедневен е, пак седи плътно, но без ефект full face of makeup. Опаковката ми харесва и това, че е огромна на грамаж. Двойно на тази на Catrice.


Моливът за вежди прилича на гел-крем под формата на молив. Открих, че за себе си най-добрият начин за нанасянето му е като използвам скосена четка и го нанасям като обикновен продукт. Мнооого ми харесва така нанесен. Иначе не, защото не е за хора с тънки вежди, ако имате по-гъсти определено ще оцените лекотата и бързината на работа с подобен продукт. Формулата е водоустойчива и цветът е много хубав. Идеално пасва на моите вежди. Също така открих, че е отличен стик за контуриране на носа и без да ми се смеете във видеата ми през последните месеци използвам именно него за тази цел.

От веждите се пренасям на триото хайлайтъри. Не знам защо са ги кръстили Face contouring set при положение, че и в трите цвята има блясък и то доста. Тук най-големият недостаък е това, че са доста прашливи. Но пък са тоолкова пигментни. Направо съм впечатлена. Във предстоящото видео ще може да видите целия им блясък. Сетът включва 3 цвята- първият е заскрежено розово. Следва нещо, което е доста близко до Мери на The Balm и третият цвят за моята кожа е много тъмен, общо вземто бронзант, но изцяло от блясък. За блясък за лятото на хора с тен би изглеждал добре.


Продължавам с два молива за очи в пастелни цветове. Много са ефектни в опаковката, но за съжаление цветът няма как да е такъв и върху клепачите. Във водната линия обаче изглеждат доста свежо и препоръчвам синия на всички със светли очи, за да са очи по-сини. Като формула са меки и кремообразни, лесни за разнасяне. Стават и като основа за ярки сенки за очи. Приличат ми малко на едни подобни моливи на NYX в пастелни цветове.

Май най-много въпроси получих за спиралата. Тя се казва Maxi Volume и е с четка с косъмчета в конусовидна форма. Идеална е за всички, които обичат мокрите спирали, защото я имам от началото на май и все още е мокра за моя вкус. Иначе не слепва миглите, но пък не ми стана любима. Най-големият и плюс е това, че в опаковката има супер много продукт. Във видеото ще разберете какво точно имам предвид.


Матовата основа за червило беше доста тренди продукт преди около година, но аз никога не съм виждала смисъл от подобни продукти. Това, което получавате е матов ефект, ако имате по-блестящо червило. Как действа? На базата на силикони, това, на което ми приличат този тип продукти са точно силиконовите основи за запълване на пори, ама на онези, които използвах преди 3-4 години. Имат забележителен ефект 1 час и след това всичко се размазва. Това е и причината да избягвам употребата им. За матовата основа или по-скоро топер ще кажа, че тук зависи дали имате нужда от подобно неща. Ако не, то това не е must have продукт.


Продължавам с продуктите за устни. Ще добавя само нещо, което сигурно Ви омръзна да четете през 5 изречения, но ако аз съм говорила за 1 червило всъщност има още 5 различни серии, ако спиралата не е вашата има още 5 различни спирали. Разнообразието от продукти е настина впечатляващо.

И приключвам общирното ревю с два продукта за устни. Първото е червило от серията с блясък. Знаете, че за мен това е най-омразната формула, не само че е кремообразно, но и с блясък. Върху моите устни подобни червила изглеждат като от зората на поп-фолка и изобщо не се харесвам с тях. Иначе бях впечатлена от опаковката още вечерта след партито в Австрия, когато с Боби разглеждахте продуките. Много добре направена и тежка, никога не бихте казали, че е на червило от дрогерията.

Когато става въпрос за продукти за устни под формата на гланц съм доста взискателна. Този отново е от серията за блясък, има още няколко серии трябва да ги тествам. Апликаторът е четка и първоначално си мислех, че ще е труден за работа, но нанася гланца добре. Като формула малко ми прилича на Lip Glass на Mac - пигментен, лепкав, сладък на аромат и траен.
Дори на снимката се вижда колко силен е цветът му.


Като заключение ще кажа, че съм много щастлива от това, че на пазара се намират все повече марки. Радвам се, че има много нови неща, но и от това, че има конкуренция, защото така всеки се стреми да пуска нещо ново и по-добро. Голяма част от продуките на Trend It Up са вече заредени в търговската мрежа на dm. Радвам се, че нямам някакви големи разочарования от това, което продвах и за това, че има още много, много неща за тестване, защото наистина дисплеят е огромен.

Очаквайте в сряда и видео с продуктите!

Love,
Snejana

*Публикацията не е спонсорирана!

You May Also Like

0 коментара