PR packaging unboxing | Part 10

Здравейте!

Това не е пост за любимите ми неща за месеца, но изживявам лек шок от това, че след 1 ден е юни месец. Можете ли да повярвате, къде отиде това време?

Спирам обаче с вайкането, да остане нещо и за любимите ми продукти за Май, като в тях ще има повече skin care. И издавам още нещо - утре в канала ми отново ще има колаборация с друг прекрасен български влогър, така че абонирайте се за канала ми - Snejana Atanasova, за да не го изпуснете, очертава се много смях.



Започвам с нещо ново от Bioderma. Серията е Sebium Global Cover, а какво представлява продуктът това е добре познатият крем Global, но с цвят. В капачката има огледалце и зелен коректор, който между другото е много хубав. Формулата е кремообразна, като има слабо към средно покритие, приятен аромат и цветът е за кожа със среден тон. Ако сте с кожа като моята ще Ви бъде тъмен. Ако го направят поне в още 2 цвята би било супер, но за съжаление се предлага само в 1 цвят.


Не знам защо, но някак определям тази пратка за една от най-симпатичните, които съм получавала. Пудрата на Rimmel дълги години ми беше фаворит - ревю може да видите тук. Същото се отнася и за червилото, Rimmel определено правят добри червила, спомням си как преди спестявах пари, за да си купя и бяха най-скъпите червила, които имах. Лакът от серията е страхотен, според мен студените нюанси ми седят по-добре. Като цяло супер серия, вдъхновена от 50 нюанса сиво.


Няколко неща за тестване от RevitaLash пробвах тези за косата, а серумът за мигли отиде при сестра ми, защото вече бях започнала тест на други 2 ... да, 2, добре, че имам 2 очи :D Продуктите за коса са интересни, шампоанът не ми раздразни скалпа, което е огромен плюс. Имаше интересен скраб за скалп, трябва да проверя в каква опаковка се продава, защото от Буги съм слушала за подобни продукти и ми беше интересно да пробвам. Малко е труден за нанасяне, но остава свежо усещане на главата и ако имате проблем може много да Ви хареса.


Ardell направо ме разглезиха с тази пратка. Миглите наистина са страхотни и това се разбира по това колко много пъти ги използвах. Любими са ми Double up, защото са двойни и са супер драматични. Грим с тях --> тук. Лепилото за мигли е прозрачно и няма нужда да го чакате след като ги сложите на очите. Апликаторът ми се стори труден за употреба, но си мисля, че ако нямате опит с нанасяне на мигли ще Ви е по-лесно, но ако вече си имате изграден начин нямате нужда от подобен апликатор. Гелът за вежди е страхотен, ама наистина, ако го намерите определено си го вземете.


Вече не особено новите неща на Aura - мога да кажа, че спиралата с тънка четка Lift it up ми остана като фаворит сред останалите продукти. За очната линия за съжаление не мога да кажа нищо хубаво. Формулата е страхотна (е всъщност намерих какво хубаво да кажа), но четката не е никак добра, косъмчетата затрудняват нанасянето на прецизна права линия, но формулата наистина е много добра. Вижте още тук.


От серията на Catrice най-ми допадна фон дьо тена, особено докато беше малко по-хладно го харесвах много, сега като започна да се затопля обаче не издържа чак толкова много. След около 6 часа върху лицето има нужда от попиване със салфетка. Сенките на Essence ме разочароваха, защото са доста слабо пигментни, но пък палитрите са страхотни. За спиралата скоро ще говоря (не особено хубави неща) в предстоящо видео. Още за продуктите тук.


От Nivea спретнаха страхотно парти по подов пускането на пазара на нов тип продукт за под душа, а именно пяна за под душа, която измива и омекотява кожата. Аз доста се пристрастих към тях. Любимият ми аромат е светлосиният, като той е обогатен с масло от бадем. Искрено се надявам скоро да ги пуснат и с аромат на какао и мед, като другите им продукти за под душа. Бях скептична към този тип продукти, но доста ми допаднаха, пяната е много плътна и мека, не е като пяна за бръснене, а най-хубавото е, че може да се използва и за това.


С новите продукти на Bourjois спретнах страхотен пролетен грим с 2-на очна линия - вижте го тук.  Имах проблем с базата за сенки, но накрая се сработихме горе долу. Сенките са като стандартната формула на марката, пигментни, но мнооого прашливи. А червилото е с мусообразна формула и не е много трайно, но с молив отдолу изглежда добре.


Мисля, че beauty academy празнува 3-та година, да не би даже да е 4-та, не май е 3-та и се радвам, че и тази година бях час от инициативата. Като тази година трябваше да направим грим само за 10 минути, моето видео може да видите тук. 


Няколко нови неща от мицеларната серия на Nivea, скоро не бях използвала продукти от тази им серия, но ревю на мицаларната вода може да видите тук. Кърпичките са добри за път, но не Ви препоръчвам да ги използвате за ежедневно почистване на лицето. Може да са част от рутината за почистване на кожата, но не разчитайте само на тях.


Ако искате да видите още публикации от поредицата за PR-ските пратки може да го направите тук.

P.S. Още едно YouTube съобщение - има нов влог в канала ми, ако сте го пропуснали --> тук.

Love,
Snejana

*Всички продукти са изпратени от PR. Публикацията не е спонсорирана!

You May Also Like

1 коментара

  1. Миглите на Ardell наистина изглеждат прекрасно! Лично за мен очите са най-важният елемент от лицето на човек, а красиво подчертаните с големи мигли очи изглеждат несравнимо <3

    ОтговорИзтриване