April Favourites / 2017 + Video

Здравейте!

Един супер забързан месец просто се изплъзна, единственият ми проблем с това, че времето минава много бързо е това, че имам чувството, че от непрекъснато бързане изпускам някакви моменти. Все бързам за нещо, бързам за работа, бързам да се прибера, бързам да ям, бързам да си легна... За какво точно бързам? Задавам си ги тези въпроси, но утре ще е същото.

Публикацията днес както се досетхте не само по заглавието, но и по моите излияния за времето е посветен на любимите ми продукти за Април.


Преминавам и към любимите неща, а първото от тях е пътуването до Виена, няма да изпадам в подробности, защото имам цял пост за това --> тук.

Забелязвам странна плодова тенденция в любимите ми за Април. Сухият шампоан на Batiste с аромат на кокос е ... леле... най-любимият ми аромат до сега. Почти се бях отказала от техните сухи шампоани, защото исках да пробвам нещо ново, но маркетингът ме хвана и хоп пак на техния продукт. Ама много хубав и свеж аромат и най-хубавото е, че ароматът се запазва.

Следващият любим плодов аромат е на ананас. Кремът за ръце на Balea е просто пристрастяващ. Искам цялата да мириша на него. Ароматът е много свеж и естесвен, не е химичен. Мирише ми на сок от ананас. Лошото е, че само ми се пие сок. Иначе формулата е много лека, като на гел-крем и попива бързо, без да е мазен.

През Април, а и дори сега през Май не използвам много, много грим. Даже в ежедневието си почти забравих за фон дьо тена, но пък за това не пропускам SPF. Използвам слънцезащитния крем на Bioderma Nude Touch, който има SPF 50+ и е със супер странна формула. Много течна, без никакво покритие и лек телесен цвят. Предлага се в три нюанса. Като е подходящ за мазна кожа, защото има матов финиш.

И на последно място, но не и по значение са цветните балсами за устни на She. Съвсем често си казвам, че ако не ми ги бяха изпратили нямаше да тръгна да си ги купвам, но след като пробвах телесния цвят толкова много ми хареса. Страхотен нюанс, седи супер естесвено върху лицето и в дните, в които се чувствам леко бледа или след цял ден искам да изглеждам малко по-добре винаги се сещам за него. Намери място в чантата ми, нещо което не се случва всеки ден. А какво има в нея вижте тук.



Този месец ... май за първи път, от както правя тази поредица имам и любима дреха. Гледайте видеото, за да разберете повече!

Love,
Snejana

You May Also Like

2 коментара

  1. И аз обожавам такъв тип дрехи - като втора кожа. Имам няколко подобия на твоето, само че още по-летен вариант. Особено за домашна обстановка няма по-удобно нещо!

    ОтговорИзтриване