April Favourites / 2016 + Video

Здравейте!

Някъде по това време на годината започвам да си пея всеки път, когато пиша пост за любимите ми продукти за месеца една и съща песен всеки път... и да сигурна съм, че ако ме чуете как пея никога няма да се сетите за какво става въпрос, защото изразът "музикален инвалид" не е измислен напразно, сигурна съм, че са визирали точно мен. Плюсът на това, че не пея във видеата си е това, че като Ви напиша текста ще се сетите за песента... може би трябва да не изрязвам кадрите как си нагласям камерата и сами да се убедите в певческите ми данни или по-скоро тяхната липса. Та след дългата увертюра песента, която си пея е ... пада лист от календара, времето над нас расте. Как нещата се повтарят, как не се повтарят тееее .. и нищо, че песента е за рожден ден, някак идеално ми се връзва с идеята на публикацията.

И като казах публикация, май по-добре да бяхте прескочили въвеждащата част, че в противен случай напълно ще забравите за какво би трябвало да си говорим днес.


Започвам с нещото, което до голяма степен промени живота ми (какви силни думи само) а именно дезодоранта на Lavilin Bio, който обещава 72h защита от неприятната миризма, а съставът е без алуминий, парабени, алкохол и се препоръчва едно нанасяне на три дни. За него мога да кажа, че прекараният един час в дрогерия Be Fit имаше смисъл и уцелих в 10-ката с него, защото направо се бях отказала да търся нещо, което действа и обмислях да се върна към вредния алуминий, за да си реша проблема. Е, за щастие не се наложи! Ревю --> тук.

След като съм неутрализирала неприятната миризма добавям приятна с най-използвания от мен парфюм през последните вече 3 месеца - Dreams от Avon. Писала съм повече за него --> тук. Харесвам го, защото е траен, свеж и ненатрапчив. Идеален за пролетта, която в момента изглежда повече на някакъв гаден никакъв сезон, но това е друга тема.

Преди да преминем искам да Ви издам една тайна, аз много, ама много обичам да пия витамини за косата, кожата и ноктите. Най-вече, защото ефектът е видим. От както пия WOW на немската марка Vital Concept ми е излязла само една пъпка, като естествено не са виновни само витамините, но те много ми помагат. Харесах ги най-вече, защото са GMO free като това е нещо, което трудно се следи при хранителните добавки, но е нещо, за което аз внимавам по същия начин като за алуминий в дезодоранта. Ревю може да видите--> тук.

Използвам бронзиращата пудра на Aura през последните няколко седмици и бързо се вмести при продуктите, които използвам ежедневно. Дава много естествен вид на лицето, разнася се лесно. Цветът, които имам аз е най-светлият и е малко странен, но върху кожата изглежда прекрасно.

Имах спешна нужда от нова база за сенки, бях си набелязала тази на Catrice Prime&Fine, още когато я пуснаха на пазара и още тогава имах усещането, че ще ми хареса. Е, дойде и нейното време и ми падна в ръчичките и да... хареса ми и то много! Прави цветовете по-наситени, по-трайни и има цвят, който прикрива капилярчетата на клепачите... абе с една дума- идеална!

И накрая, но не на последно място е едно червило, доста нетипичен цвят за средата на пролетта, но пък си мисля, че на мен такъв нюанс много ми отива. Става въпрос за червилото от лимитираната серия на Essence - "Блясъкът на Ориента", червилото се води матово, но по-скоро е със сатенен финиш, прилична трайност и компактна опаковка. И както обикновено пропускам да спомена за кой цвят точно говоря, става въпрос за 02 princess jasmines choice. Може да видите повече за цялата колекция --> тук и грим с продуктите --> тук.


Във видеото може да научите още: коя е книгата, която Ви препоръчвам този месец и кои са нещата от политико-икономическия живот в България, които ме ядосаха през Април!

Не забравяйте да ми споделите кои бяха вашите най-любими неща през изминалия месец!

Love,
Snejana

You May Also Like

5 коментара

  1. Сякаш съм решила да наруша почти правила за рол он-ите. :/ Мъжки, с aluminum zirconium trichlorohydrex gly, парабени уж няма, консерванти не успях да намеря, рових в Гугъл за някакъв ориентир. При мен много малко продукти работят реално, повечето са като споменатия Ив Роше, само приятен аромат и до там. Къде може да се намери този на Lavilin?
    Една голяма част от месеца прекарах в болница и нямах шанс да ползвам много продукти, но абсолютен и вечен любимец си остана активният лосион на Акне аут.
    -
    aoi-box.blogspot.bg

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз го взех от дрогерия Be Fit , но съм го виждала и на други места, както и във всички аптеки.

      Изтриване
  2. Чакай и аз да питам за дезодоранта - и при спортуване ли продължава да работи? :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. При мен да :) неприятен аромат няма.

      Изтриване
    2. Супер, благодаря, ще го изтествам и аз в някакъв момент =)

      Изтриване