Review: Stani Chef's душ гел- млечен шейк пъпеш

Здравейте!

Време е за ново ревю, най-накрая ми остана време и за блога, в последните няколко дни се занимавам активно със заснемане на клипове за YouTube, имам нова локация на двора и за малко да се простя с фотоапарата, защото Тара с голямото си дупе ми бутна статива, за всеобща радост всичко е наред!


Мога да кажа само едно 100% натурално съдържание и уникален аромат. Това не са ли двете най-важни неща за един душ гел. Консистенцията му е гелообразна, пени се много добре, икономичен е и има естествен, силен и много вкусен аромат на пъпеш. До сега не съм използвала продукт с толкова истински аромат, а този е убиец. Освен като душ гел може да се използва и като шампоан, измива косата много нежно, изобщо не я изсушава, а след това е много мека!
Предлага се в различни аромати, някои от любимите ми са шоколадовите бисквити, мохитото и този с аромат на кокос, всички миришат толкова хубаво, че с часове не мога да взема решение  кой точно да избера, с лосионите за тяло и ексфолиантите е по същият начин.
Stani Chef's се превърна в моя любима марка продукти за тяло!


Съдържа масло от жожоба. сусам, маслина и ванилия. Има още екстракт от пъпеш, канела, пчелен восък и естествен сапун познат още като билката "сапунче", частите на растението образуват пяна, която е много полезна и при кожни раздразнения.

Stani Chef's душ гел- млечен шейк пъпеш- 250 мл. цена: 6-7 лв.

Може да намерите online или в магазините за БИО козметика!
Произведено в България! Предлагат още ексфолианти и лосиони за тяло.

Love,
Snejana

You May Also Like

5 коментара

  1. Едвам ме нави :)))
    Ще го пробвам задължително!

    ОтговорИзтриване
  2. п.с. Без да исках коментирах с профила ма мъжа ми :DD

    ОтговорИзтриване
  3. Леле, като отворя магазина да видя продукта и отстрани какви други изкушения изкачат - боровинки, чийзкейк, шоколадови бисквити, направо съм изкушена :)

    ОтговорИзтриване
  4. целият им асортимент се предлага в сайта на козметика христина

    ОтговорИзтриване
  5. целият им асортимент се предлага в сайта на козметика христина

    ОтговорИзтриване