Review: Dove Nutritive Solutions шампоан и балсам с арганово масло

Здравейте!

Едно отлагано ревю, но на два продукта от Dove, в които се влюбих не само аз, но и цялото ми семейство. Изключително подходящи са ако имате суха, къдрава или силно третирана коса, която има нужда от подхранване.


Първо за шампоана, формулата му е кремообразна и гъста, цветът е леко златист, аромата е свеж, леко сладък, много приятен, запазва се в косата. Шампоанът прави мека и обилна пяна, измива косата и я оставя изключително мека. Сестра ми е напълно обсебена от действието му, според нея това е най-добрият шампоан. Предназначен е за суха и накъсана коса, създаден е да прониква на клетъчно ниво в косъма, съдържа арганово масло.

Балсамът направи голяма промяна в косата ми, действието му се усеща веднага, особено след като вече мога да направя разлика с балсам без вредни съставки на Alverde. Консистенцията му е доста гъста и кремообразна , нанася се лесно, отново има златисто жълт цвят. След употреба косата ми е мигновено разплетена, още под душа, след това се сресва много лесно. Ароматът му е същият като на шампоана.



За съжаление не мога да кажа нищо специално за съдържанието, наистина има масло от арган, бадем и кокос, съдържат също така и глицерин, но погледнато общо, това не са продукти подходящи за хора, които избягват SLS, силикон или петролни продукти.

Невероятното им действие върху косата ми обаче е красноречиво, че ще продължа да използвам и шампоана, и балсама. Съвместно с такива, в които съставът е по-щадящ, защото така косата ми се чувства и изглежда най-добре.

Dove Nutritive Solutions Argan Oil Blend шампоан- 250 мл. цена: 4-6 лв.
Dove Nutritive Solutions Argan Oil Blend балсам- 200 мл. цена: 5-7 лв.

Кой е любимият ви шампоан?

Love,
Snejana

You May Also Like

3 коментара

  1. Взимала съм балсама няколко пъти и доста ми хареса,сега ми напомни да си го купя пак :D

    ОтговорИзтриване
  2. :D Радвам се, аз мисля да пробвам синята серия или някоя маска. :)

    ОтговорИзтриване
  3. Задължително ще пробвам балсама от серията :)

    ОтговорИзтриване