Review: Alverde Aqua тоник с морски водорасли

Здравейте!

Днес ми се случи нещо много странно, чаках вече 3-ти ден пратка от Спиди, влязох най-накрая да проверя какво се случва и .. ужас виждам, че пратката е приета още на 20-ти от някаква друга жена, историята завърши щастливо, според мен чиста случайност, но направо не можах да повярвам, че са дали на някаква жена със същото има ей така моята пратка...

И след като ви се оплаках е време да преминем на тема козметика и по-точно ревю на тоника на Alverde от серията Aqua с екстракт от морски водорасли от Атлантическия Океан.


Тоникът е прозрачен, има лек аромат нещо средно между водорасли, море и нещо свежо. Използвам го предимно сутрин, по-рядко вечер като допълнителна стъпка в почистването. Предназначен е за нормална към смесена кожа, премахва остатъците от грим, хидратира я без да оставя неприятно опъващо усещане.
Този тоник с морски водорасли е най-продаваният продукт от тази серия на Alverde в Германия.


Съдържа био алкохол, растителен глицерин, Betaine се съдържа в морските микроорганизми. Съдържа също и екстратт от морски водорасли, ароматизатори от есенциални масла, млечна киселина и натуралният антиоксидант Geratinol.

Определено това е един чудесен тоник, нямам никакви забележки. Усещам кожата си мека и хидратирана, той е първата стъпка в сутрешната ми рутина.

Alverde Aqua тоник с морски водорасли- 200 мл. цена: около 4-5 лв.

Кой е любимият ви тоник?

Love,
Snejana

You May Also Like

6 коментара

  1. Снежи, тъкмо на време си го пуснала това ревю :) Чудех се дали да го взимам след като този с глината ми свърши :)

    ОтговорИзтриване
  2. Помогна ми да избера следващия си тоник :)

    ОтговорИзтриване
  3. И аз мисля да го купя. Измиващият гел от същата серия е много сносен продукт, така че ще посегна и към тоника.
    Благодаря за ревюто!

    ОтговорИзтриване
  4. Хм, сега се затрудних доста, защото се чудех между измиващ гел и тоник от тази серия или гел и тоник от новата серия на Билка с розата... Според теб?
    Аз май клоня към Алверде.

    ОтговорИзтриване
  5. На мен честно казано тоникът на Bilka не ми се стори интересен, само 20% органична розова вода, другите съставки не са нищо особено. И аз предпочитам продуктите на Alverde, може да пробваш този с рози от серията с дива роза, той трябва да е по-добра версия на Bilka. :)

    ОтговорИзтриване
  6. Ооо, ще се пробва задължително! :)

    ОтговорИзтриване