Review: Bourjois Healthy Mix Concealer

Здравейте!

Днес съм ви подготвила ревю на коректора на Bourjois от серията Healthy Mix със специална Fruit Therapy комплекс.



Коректорът обещава да хидратира зоната под очите, не съдържа мазнини и е дерматологично тестван. Съдържа Кайсия за блясък и Малина, която подобрява микроциркулацията. Предлага се в 3 нюанса. Аз имам нюанс 51 light radiance, а сестра ми 52 medium radiance. Единствена разлика в двата цвята е подтона, а не толкова тъмнината. Ако не харесвате силно изразения жълт подтон на 51, то тогава за вас е номер 52, който е все така светъл, но е по естествен прасковен подтон.



Консистенцията му е кремообразна, а формулата е плътна и добре покривна. Идеален е за зоната под очите. Не бих казала обаче, че е хидратиращ, даже е по скоро е леко изсушаваща според мен. За това винаги използвам крем преди него. Финишът му е сух, трябва да се размаже бързо преди да изсъхне. Аз използвам четката си за фон дьо тен, защото ми е по-лесно.



Oh... ама, че странни снимки , но как да ви покажа действието по друг начин!
За съдържанието:
Cyclopentasiloxane е вид силикон и както повечето силикони се използва за лесно разнасяне на продукта върху кожата. Methyl Methacrylate Crosspolymer се използва в козметичната индустрия за себурегулиране. Isononyl Isononanoate е производно на каково или лавандулово масло. Има няколко оцветителя. Съдържа също и натриев хлорид (sodium chloride) и калиев сорбат (potassium sorbate), които са консерванти. Като цяло едно много добро съдържание.


Bourjois Healthy Mix Concealer- 10 мл. цена: 12-13 лв.

Коректорът никак не е лош, но съм със смесени чувства, не съм сигурна дали бих до купила отново!
Ползвали ли сте го? Кой е любимият ви коректор?

Love,
Snejana

You May Also Like

6 коментара

  1. Определено ще ме караш да го пробвам... хихи :)

    ОтговорИзтриване
  2. А между другото само аз ли не виждам в съдържанието кайсия и малина?

    ОтговорИзтриване
  3. :D хаха.. да забравих да го спомена, няма ги като екстракт :D

    ОтговорИзтриване
  4. На мен въобще не ми хареса. Ужасно плътен ми се видя, изсушаваше контура и ме сбръчкваше за няколко часа. Сега си взех ново коректорче на Буржоа от серията със CC крема им и е по-хубаво.

    ОтговорИзтриване
  5. Аз лично съм го ползвала, даже същия цвят, и съм много доволна. Бих казала, че той и Wake me up на Rimmel са ми любимите.
    Много добро ревю!

    ОтговорИзтриване
  6. Lilly ще чакам ревю за новия коректор!

    Lyu и на мен Wake me up е сред може би най-любимите ми коректори, даже обмислям пак да си го взема и да си ги ползвам двата, защото имам ужасни кръгове под очите! :)

    ОтговорИзтриване