Нови продукти от Alverde* | summer 2017

Здравейте!

dm определено избухнаха това лято с толкова много нови продукти. Преди години бях направо вманиачена по Alverde, за щастие се научих да контролирам пристъпите си на "ще обичам само една марка", като това напълно не означава, че не продължавам да съм и почитател.

Освен нещата на снимката има още няколко интересни продукта, които успяха да привлекат вниманието ми. За щастие все повече от новите неща са заредени, на чисто нови, по-големи и по-хубави дисплеи, за това реших, че е време да споделя впечатленията си от тези, които успях да пробвам до сега.

Започвам подред на номерата с основата за лице. Това е хидратираща основа на базата на алое вера, като ефект придава приятно охлаждащо действие, супер ако не носите много грим. Минус за мен е това, че просто не се разбра с другите ми фон дьо тени и за това Ви препоръчвам да внимавате с нея, най-добра е за хора със суха кожа, които не използват фон дьо тен.

След това следва magix effect make-up, което е нещо като фон дьо тен или BB cream. Първоначално има бял цвят, но след втриване в кожата се слива. Отново е по-подходящ за суха и нормална кожа. Има леко и приятно покритие, без да изглежда изкуствено. Не е подходящ ако сте с много мазна кожа.


Продължавам с два коректора. Първият е стандартният кремообразен коректор, в миналото вече имам една изхабена опаковка от него. Той не е нов продукт за линията, но пък удобен повод да кажа, че всъщност доста го харесвам. Една идея по-кремообразен от подобния на Catrice, като не изсушава кожата и седи естествено.

Другият коректор е предназначен за третиране на пъпки. Има две страни - гел с висока концентрация на цинк, който трябва да намали зачервяването и да лекува проблемното място и оцветена част, която трябва да прикрие пъпката. Много ми допада идеята, още повече ми харесва това, че аз вярвам в действието на подобни гелове и виждам ефект от употребата им. Не мисля, че ще видите ефект, ако имате много проблемна кожа или акне, така че имайте това предвид, не очаквайте чудеса и се консултирайте с дерматолог.

Стигнах и до макаронения хайлайтър (нещото в опаковка за лак за нокти) всъщност доста удобна опаковка. Не си представяйте супер блясък и заслепяващ ефект. Доста по-обран и ежедневен е ефектът, който дава, което е идеално ако не сте фен на full face грим. Има много вкусен аромат на малинов макарон и лек златисто-розов цвят.

Последното нещо е скраб за устни. Интересен продукт и концепция. Използвам го редовно, но щях да се радвам, ако беше по-силно ексфолиращ, защото моите устни имат нужда точно от това.


Като заключение ще кажа, че почитателите на натуралната и био козметика могат да открият чудесни попадения на щанда на Alverde това лято. Така че непременно Ви препоръчвам да хвърлите един поглед.

Love,
Snejana

*Продуктите са предоставени от PR. Публикацията не е спонсорирана!

You May Also Like

2 коментара

  1. Никога не ми е била интересна декоративната серия на марката, но кокректора в бурканче, който пробвах преди време никак не ми хареса- идаваше ми с една идея по-мазен, а и тази липса на фиксация и подвижността му през целият ден бяха последната капка на разочарованието ми...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На мен точно това пък ми харесва. Защото ако използвам по-сух коректор изглеждам като на 70 години. За това предпочитам нещо по-маслено, което фиксирам с пудра. :)

      Изтриване