Review: Catrice Multi Colour Blush- 060 Strawberry Frappucino

by - 8:48 ч.

Здравейте!

Тези дни нямам много време за блога, защото съм затрупана със задачи. Надявам се, че от следващата седмица като си се прибера на тихо и спокойно в София, да наваксам загубеното. Защото много продукти чакат за ревю.

В тази мрачна септемврийска сутрин ще обърна специално внимание на нещо много цветно, а именно на Multi Colour Blush от Catrice със най-сладкото име 060 Strawberry Frappucino. Ружът седи и чака вече втори месец, за това мисля, че днес е неговият ден!


Още името намеква за цвета. Все пак какво си представям като чуя Strawberry Frappucino- ягоди, сладолед, мляко разбити в красива чаша. А какво получаваме от Catrice- 4 цветен руж преминаващ от светло бебешко розово- до тъмно розово с боровинков подтон.


Смесени всички цветове в един се получава естествена руменина върху кожата. Но естествено могат да се ползват и по отделно или както правя аз- 2 по 2.
Тъй като не смятам светло розовото за есенен цвят съм се насочила към горната част на кутийката, в която се крият два страхотни нюанса.
Най-горният цвят е светла версия на есения Moron Color - смесица от  тъмно-розово със виолетово-син подтон или казано по друг начин студен цвят, втория цвят е топло розово, комбинацията от двата цвята правят страхотен ненатрапчив ежедневен есенен завършек на грима. Двата светли нюанса светлият с леко прасковен подтон и бебешко розовото правят лек розов нюанс подходящ само за хора със светла кожа. Смесицата от двата средни цвята пък се получава страхотен пролетен нюанс в наситено розово- но без да идва в повече.

Като цяло цветовете не са силно пигментни, като изключим най-светлия, той е много мек. Аз лично предпочитам малко по-слабо пигментните ружове, защото понякога със силно пигментирани продукти се получават много грозни картинки. Аз го нанасям с класическата четка за руж.

Опаковката също много ми допада. Въпреки че не се затваря плътно, няма опасност да се отвори, защото пантичките и са много  стабилни. Като цало цялата кутийка е от прозрачна пластмаса, което и придава изчистен вид.
Като заключение ще кажа, че смятам, че Multi Colour ружът е една добра инвестиция. За цена от 8, 20 лв. (май толкова беше) получаваш 4 основни цвята и общо 10-тина цветови комбинации.

Catrice Multi Colour Blush- 060 Strawberry Frappucino- цена около 8-9 лв. за 8 гр.

Ами вие какво мислите за ружовете на Catrice? Чела съм, че има много доволни от единичните ружове. Наистина ли са добри?

P.S. Сега след като подготвих публикацията видях, че цветовете на ружа отговарят на фона на блога. За това ако искате да придобиете по-пълна представа - цветовете са почти идентични.

Love,
Snejana

You May Also Like

7 коментара

 1. Супер изглежда ружчето, не знам само защо не съм го виждала в околността. Първият цвят май ще стане и за хайлайт.
  Girl's temptations

  ОтговорИзтриване
 2. Да, но няма силен блясък. А и е много малък, най-тънката линия от всички е. :)

  ОтговорИзтриване
 3. Здравей! Да поспамя малко и аз :) Тагвам те за Versatile Blog Award

  ОтговорИзтриване
 4. Добре изглежда, но трябва да внимавам, че вече доста съм си накупила..

  ОтговорИзтриване
 5. Хаха.. Ружовете никога не са достатъчни Теди :D винаги има място за още, каза момичето, което до скоро не носеше руж!

  P.S. Благодаря ти Christine!

  ОтговорИзтриване